Wanneer u een InDesign CC-bestand op een netwerkstation probeert op te slaan, loopt InDesign vast.

Oplossing

Opmerking:

Voordat u de onderstaande stappen uitvoert, moet u ervoor zorgen dat InDesign 13.0.1 op uw systeem is geïnstalleerd. Ga naar Help > Over InDesign om te controleren welke versie van InDesign op uw systeem is geïnstalleerd.

U kunt InDesign CC op uw systeem bijwerken via de Creative Cloud-desktopapp. Zie Creative Cloud-apps bijwerken voor meer informatie.

Versie van InDesign
  1. Sluit Adobe InDesign CC af.

2. Download CopyPlugin_SaveAsFix.zip en pak de inhoud naar het bureaublad uit.

3. Zoek CopyPlugin_SaveAsFix.app in de uitgepakte map en dubbelklik erop.

4. Navigeer naar en selecteer Adobe InDesign CC 2018.app.

select-folder-mac
  5. Klik op Kiezen.

6. De invoegtoepassingen worden geïnstalleerd en u ontvangt bericht zodra InDesign is bijgewerkt. Klik op OK.

De toepassing is bijgewerkt
  7. Start InDesign CC.