Slimme hulplijnen om objecten in het midden uit te lijnen, worden niet weergegeven voor documenten die met marges en kolommen en de Japanse taalinstelling zijn gemaakt

Probleem

Wanneer u probeert een object op het midden van de pagina uit te lijnen of het midden van meerdere objecten probeert uit te lijnen met slimme hulplijnen, worden de lijnen niet weergegeven. Dit probleem doet zich alleen voor wanneer u een document met marges en kolommen maakt. Dit probleem geldt specifiek voor een document dat in het Japans is gemaakt.

Tussenoplossing

U lost dit probleem op door de optie Documentraster magnetisch uit te schakelen.

Wijs in het menu Weergave naar Rasters en hulplijnen en klik op Documentraster magnetisch om de optie uit te schakelen.

Documentraster magnetisch
Optie Documentraster magnetisch

Probleem

InDesign loopt vast wanneer u links in het deelvenster Links probeert opnieuw te maken, in te sluiten of te wijzigen. Dit probleem treedt alleen op wanneer de kolom ICC-profiel is ingeschakeld in het deelvenster Links.

Tussenoplossing

U lost dit probleem op door de kolom ICC-profiel te verbergen in het deelvenster Links.

Klik in het menu van het deelvenster Links op Deelvensteropties en hef vervolgens de selectie van ICC-profiel van Kolom tonen op.

 

Deelvensteropties
Deelvensteropties

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid