Vanaf de InDesign CC-release van oktober 2017 (versie 13.0) zijn OpenType SVG-kleurlettertypen nu compatibel met InDesign. Deze functie is beschikbaar als onderdeel van het programma Technology Preview.

De voorvertoningen van Technology Preview zijn services en functies in Creative Cloud met beperkte functionaliteit. Zo kunt u de functies proberen en de productteams feedback geven. Deze functies zijn nog niet helemaal klaar voor productie. Gebruik ze dus voorzichtig.

Beperkingen van de voorvertoningsfunctie van de technologie voor OpenType-SVG-kleurlettertypen

Hoewel u OpenType-SVG-kleurlettertypen in InDesign CC kunt gebruiken, heeft deze voorvertoningsfunctie een aantal beperkingen:

  • Omtrek aanbrengen: Bij het aanbrengen van een omtrek voor OpenType-SVG-kleurlettertypen worden alle kleureigenschappen van de tekst verwijderd en wordt een zwart omlijnde tekst gecreëerd.
  • Exporteren: Documenten die zijn ontworpen met CID-keyed OpenType-SVG-kleurlettertypen kunnen niet als PDF worden geëxporteerd. De fout Failed to export to PDF file verschijnt tijdens een poging het document als PDF te exporteren.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid