Dit document bevat informatie over de lijst met bekende problemen in Adobe Media Encoder.

QuickTime-bestanden met verouderde codecs worden alleen als audio geïmporteerd

Probleem: Met de beëindiging van QuickTime 32-ondersteuning worden sommige QuickTime-bestanden met verouderde codecs alleen als audio geïmporteerd.

Tijdelijke oplossing: transcodeer bestanden naar een ondersteunde codec en importeer ze opnieuw.

Audio is niet synchroon

Probleem: audio is niet synchroon en wijkt een paar honderd samples af in H.264, MPEG-2 en MPEG4 bij het multiplexen van audio- en videostreams.

Tijdelijke oplossing: geen, behalve codering naar een ander formaat met niet-gecomprimeerde audio zoals MXF.

Met H.264 wordt AAC-audio aan het einde afgekapt.

Probleem: wanneer u 'on the fly'-H.264-muxing gebruikt, wordt AAC-audio aan het einde afgekapt.

Tijdelijke oplossing: gebruik VBR 2-pass codering of gebruik MPEG-audio.

Codeerfout

Probleem: codeerfout wanneer DL in de wachtrij staat van Premium Pro en als de bron wordt gecodeerd in de overeenkomende QT ProRes-video-instelling.

Tijdelijke oplossing: controleer de optie 'Reeks systeemeigen importeren'.

Enkele QuickTime-referentiebestanden worden niet geïmporteerd.

Probleem: Sommige QuickTime-referentiebestanden kunnen niet langer worden geïmporteerd.

Tijdelijke oplossing: geen tijdelijke oplossing.

Ondersteuning voor import/export van verouderde 32-bits QuickTime-media is beëindigd. Zie 32-bits QuickTime-ondersteuning is beëindigd voor meer informatie.