De knop Afdrukinstellingen reageert niet wanneer u de optie Printer beheert kleuren in het dialoogvenster Afdrukken van Adobe Photoshop kiest.

Oplossing 1: kies Printer beheert kleuren, keer terug naar Photoshop beheert kleuren en kies Afdrukinstellingen.

Oplossing 2: werk het stuurprogramma van uw Epson-printer bij en installeer de Common Updater (Mac OS).

1. Sluit Photoshop af.
  2. Download en installeer het meest recente stuurprogramma voor uw printer en besturingssysteem op de Epson-website.
  3. Download en installeer de Common Updater 7.0.

Opmerking:
    er is een Common Updater voor Mac OX 10.6 en 10.5.

4. Start Photoshop opnieuw en druk een afbeelding af.

Oplossing 3: werk het stuurprogramma van uw Epson-printer bij (Windows)

1. Sluit Photoshop af.
  2. Download en installeer het meest recente stuurprogramma voor uw printer en besturingssysteem op de Epson-website.

Opmerking: zorg dat u de juiste versie van het stuurprogramma voor uw Windows-versie kiest. Er zijn verschillende stuurprogramma's voor 32-bits en 64-bits Windows.

Oplossing 4: stel een andere printer in als de standaardprinter (Windows).

1. Sluit Photoshop af.
  2. Als uw printer de Windows-standaardprinter is, stelt u een andere printer in als standaard. Zoek naar 'de standaardprinter wijzigen' in de Help van Windows voor informatie over hoe u een printer instelt als standaardprinter.
  3. Open Photoshop, open een afbeelding en kies Bestand > Afdrukken.
  4. Selecteer Photoshop beheert kleuren, klik op Afdrukinstellingen en klik op Gereed of OK.
  5. Sluit Photoshop af.
  6. Stel uw vorige printer in als standaardprinter in Windows.
  7. Open een afbeelding en kies Bestand > Afdrukken.

Oplossing 5: verwijder de printer en installeer het meest recente stuurprogramma (Mac OS).

1. Verwijder de Epson-printer uit het voorkeurenpaneel Afdrukken en faxen.
  2. Sleep de map /Library/Printers/EPSON naar de Prullenmand en leeg deze.

Opmerking: deze map is de System Library-map, niet de Library-map onder uw gebruikersmap.

1. Installeer het meest recente printerstuurprogramma opnieuw.
  2. Sluit de printer aan en schakel deze in, waardoor het apparaat aan Afdrukken en faxen wordt toegevoegd.
  3. Installeer de Common Updater.

Aanvullende informatie

Dit probleem kan zich voordoen wanneer u een ouder printerstuurprogramma gebruikt, of wanneer bestanden zijn afgedrukt met een ouder printerstuurprogramma.

Soms raken de voorkeuren van het printerstuurprogramma beschadigd. Met oplossing 5 wordt het printerstuurprogramma verwijderd, waardoor ook de voorkeuren van het stuurprogramma worden verwijderd.