Het penseelformaat en de dekking wijzigen met pendruk

Als u met een tekentablet werkt, zoals het Wacom®-tablet, kunt u de tekentools besturen aan de hand van de druk, hoek of rotatie van de pen of de pendrukschijf.

1. Selecteer het penseel , het potlood  of een andere tekentool.
  2. Voer op de optiebalk een van de volgende twee handelingen uit:
    • Klik op de knop Tabletdruk bepaalt grootte .
    • Klik op de knop Tabletdruk bepaalt dekking .

Opmerking:

Kies Venster > Penseel voor toegang tot meer instellingen voor het wijzigen van de hoek, de stroom, de spreiding, de structuurdiepte en de ronding van de penseelstreek afhankelijk van de pendruk.