Snel uw creaties delen

Rechtstreeks vanuit Photoshop uw creaties snel mailen of delen naar meerdere diensten.

U kunt nu rechtstreeks vanuit Photoshop uw creaties mailen of delen via meerdere diensten. Wanneer u een document deelt via e-mail, verzendt Photoshop het originele document (.psd-bestand). Voor bepaalde diensten en social media-kanalen wordt het document automatisch omgezet naar de jpeg-indeling voordat het wordt gedeeld.

Ga als volgt te werk:

• In Photoshop selecteert u Bestand > Nieuw. Of klik op het pictogram in de optiebalk.
  • In het deelvenster Delen kies u of u het volledige middel wilt delen of een kleinere versie ervan.

Als u ervoor kiest om een kleinere versie te delen, past Photoshop het document aan zodat de langste zijde 1200 px lang is. De andere zijde wordt proportioneel verkleind.
  • Klik op de dienst waarmee u het middel wilt delen. Klik bijvoorbeeld op E-mail.
  • Voor sommige diensten kunt u misschien extra details opgeven. Wanneer u een afbeelding op Facebook plaatst, kunt een beschrijving "Waar denk je aan?" toevoegen aan de afbeelding.
  • Volg de aanwijzingen op het scherm om het middel te delen.

File-share-mac
Opties voor delen in macOS

Opties voor delen in Windows

Opmerking:

De voorkeuren van uw besturingssysteem zijn bepalend voor de lijst diensten die wordt weergegeven in het deelvenster Delen. U kunt deze voorkeuren aanpassen. Bijvoorbeeld: In macOS kunt u diensten toevoegen aan/verwijderen uit het deelvenster Delen via Systeemvoorkeuren > Extensies > Menu Delen. Zie deze Apple-documentatie pagina voor meer informatie.