Gelijkmatige kleurovervloeieffecten maken met de tool Verloop

De tool Verloop creëert een geleidelijke overgang tussen kleuren met vooraf ingestelde of aangepaste verloopvullingen.

Tool Verloop in Photoshop

1. Maak een selectie rond het gebied dat u met een verloop wilt vullen.

2. Selecteer de tool Verloop (G) .

3. Gebruik de Optiebalk om de toolinstellingen aan te passen, zoals Verlooptype en Dekking, om het gewenste effect te krijgen.

4. Sleep de cursor over het geselecteerde gebied om het met een verloop te vullen.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online