Het systeem opstarten in de modus Veilig opstarten

1. Start Macintosh opnieuw op. Houd de Shift-toets ingedrukt onmiddellijk nadat u het opstartgeluid hoort.
  2. Laat de Shift-toets los zodra het Apple-logo wordt weergegeven. Veilig opstarten verschijnt in het opstartscherm van Mac OS X.

Opmerking: Opstarten in veilige modus wordt alleen weergegeven in het opstartscherm. Het verschijnt niet in de hoeken van het bureaublad zoals dat gebeurt in Windows.

Het systeem herstellen naar normale modus

1. Start de Macintosh opnieuw op zonder toetsen opnieuw ingedrukt te houden.