Aanmelden mislukt, activeringslimiet of maximumaantal activeringen overschreden wanneer u een Adobe-toepassing start?

Deze fouten treden op wanneer u de toepassing op te veel computer probeert te gebruiken.

Afmelden of deactiveren

Adobe CC-toepassingen (Creative Cloud)

Met een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap kunt u uw toepassingen op twee computers gebruiken, bijvoorbeeld thuis en op kantoor.

Als u uw toepassingen op een derde computer wilt gebruiken, moet u zich afmelden bij de toepassing op een van de eerste twee computers. Daarna kunt u zich aanmelden bij de toepassing op een andere computer.

Acrobat DC

U kunt uw abonnement voor Acrobat Pro of Acrobat Standard DC op twee computers gebruiken, bijvoorbeeld thuis en op kantoor.

Als u Acrobat op een derde computer wilt gebruiken, moet u zich afmelden bij de toepassing op een van de eerste twee computers. Daarna kunt u zich aanmelden bij de toepassing op een andere computer.

CS 6 (Creative Suite)- en eerdere Adobe-toepassingen

Met één licentie voor Adobe CS6 en eerdere toepassingen kunt u de toepassing op twee computers installeren. U kunt de toepassing echter op slechts één computer tegelijk gebruiken.

Als u de toepassing op een derde computer wilt installeren, deactiveert u de toepassing op de computer waarop u de software niet meer wilt gebruiken. Vervolgens activeert u de software op de nieuwe computer.

Problemen met afmelden of deactiveren?

Hebt u uw toepassing verwijderd zonder deze eerst te deactiveren?

Wanneer u de toepassing van een computer verwijdert, wordt deze niet gedeactiveerd. Installeer de toepassing opnieuw en voer vervolgens een van de volgende stappen uit:

Adobe Creative Cloud, Acrobat Pro DC of Acrobat Standard DC

Meld u aan wanneer u daarom gevraagd wordt.

CS6, CS5, CS4, Acrobat XI, Acrobat X of Acrobat 9

1. Maak verbinding met het internet.

2. Kies Help > Deactiveren in de toepassing.

CS3, Acrobat 8 of eerdere producten

1. Maak een verbinding met internet.
  2. Kies Help > Deactiveren of Help > Activering overbrengen.
  3. Als u wilt activeren op een andere computer, selecteert u Mijn serienummer wissen van deze computer.
  4. Wanneer u het bericht krijgt dat de deactivering is voltooid, klikt u op Afsluiten.

Hebt u geen toegang tot uw vorige computer?

Creative Cloud-leden, abonnees van Acrobat DC: raadpleeg Maximumaantal activeringen overschreden bij starten van abonnement of Creative Cloud-producten

Hebt u geen toegang tot de vorige computer waarop u de toepassing hebt geïnstalleerd? Neem dan contact met ons op. Houd ook alle informatie over uw aanschaf bij de hand.

Hebt u de hardware of software van uw computer gewijzigd voordat u deactiveerde?

Hebt u de hardware van uw computer bijgewerkt, een vaste schijf vervangen, uw besturingssysteem bijgewerkt of uw computer geformatteerd voordat u de software deactiveerde? Neem dan contact met ons op. Houd ook alle informatie over uw aanschaf bij de hand.