Vind oplossingen voor fouten met betrekking tot bereikte aanmeldingslimiet.

Probleem

Wanneer u een Creative Cloud- of Document Cloud-abonnementsapp start, krijgt u een foutmelding dat aanmelden is mislukt, de limiet is bereikt of dat het maximale aantal activeringen is overschreden.

Ondervindt u een probleem met Acrobat DC? Als u een abonnement op Acrobat DC hebt, volgt u de onderstaande oplossingen om u af te melden op andere computers. Als u Acrobat DC als een standalone-toepassing (geen abonnement) hebt aangeschaft, volgt u de oplossingen in Fout Activeringslimiet bereikt of Aanmelden mislukt.

Hebt u geen toegang tot uw oude computer? Als u geen toegang hebt tot uw oude computer of app (bijvoorbeeld als u de vaste schijf opnieuw hebt geformatteerd of als u de app hebt verwijderd zonder te deactiveren), hoeft u zich geen zorgen te maken. Volg de stappen onder Afmelden op alle computers of Afmelden van accountpagina.

Hebt u een ander probleem? Als u een ander aanmeldings- of activeringsprobleem hebt, leest u Problemen oplossen bij Creative Cloud-activering.

Activatielimiet bereikt

Deze fouten treden op wanneer u de app op meer dan twee computers probeert te gebruiken. Met een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap kunt u uw apps op twee computers gebruiken. Als u uw apps op een derde computer wilt gebruiken, moet u zich afmelden bij de app op een van de eerste twee computers. Door afmelding worden alle geïnstalleerde Creative Cloud-apps en -services die aan uw Adobe ID op die computer zijn gekoppeld, uitgeschakeld.

Voer deze oplossingen uit om de fouten op te lossen en de app te blijven gebruiken op de huidige computer.

Afmelden op alle computers

Met deze optie kunt u zich op alle andere computers afmelden bij de app. U kunt deze optie op afstand gebruiken zonder dat u toegang hebt tot de andere computers. Dit is een handige optie als u niet langer over de andere computer beschikt of als u de app onopzettelijk hebt verwijderd zonder u eerst af te melden.

1. Maak verbinding met het internet.

2. Kies Afmelden bij de andere computers zodat ik me hier kan aanmelden in het dialoogvenster dat wordt weergegeven wanneer u probeert zich aan te melden.

3. Klik op Doorgaan.

4. Voer uw Adobe ID en wachtwoord in als dit wordt gevraagd.

Afmelden op één computer

Met deze optie kunt u zich handmatig op een van uw andere computers afmelden bij de app. U hebt toegang tot de andere computer, internet en de app op de andere computer nodig om deze optie te gebruiken.

1. Breng een internetverbinding tot stand en start de app op de andere computer.

2. Kies hulp > Aanmelden.

Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren voor gedetailleerdere instructies.

3. Op de huidige computer kiest u Ik heb me afgemeld bij een computer zodat ik hier kan aanmelden in het dialoogvenster dat wordt weergegeven wanneer u zich probeert aan te melden.

4. Klik op Doorgaan.

Afmelden van accountpagina

Met deze optie kunt u zich ook afmelden door een apparaat te deactiveren via uw accountpagina op adobe.com.

Opmerking:

Deze optie is niet beschikbaar voor Lightroom 6 of Acrobat DC als u de app als een standalone-product (geen abonnement) hebt aangeschaft. De optie is wel beschikbaar voor lidmaatschappen voor een enkele app.

1. Open uw Adobe ID-account online en meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord of met uw sociale (Facebook- of Google-)account.

Als u al bent aangemeld, klikt u op uw naam in de navigatiebalk bovenaan.

De Adobe-accountpagina wordt weergegeven.

Opmerking:

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u voor de eerste keer een Adobe-lidmaatschap, -programma of -service kocht.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Abonnementen.

Klik op het tabblad Abonnementen
  3. Klik onder Mijn abonnementen op Abonnement beheren.

Klik op Abonnement beheren
  4. Deactiveer het apparaat in de sectie Geactiveerde apparaten (onderaan de pagina).

Ziet het scherm er anders uit?

Als u een Creative Cloud-lidmaatschap voor teams hebt of in een land woont waarin betalingen worden geregeld via Digital River, ziet de pagina Abonnement beheren er anders uit. Als u op Abonnement beheren hebt geklikt en u ziet geen sectie voor geactiveerde apparaten, gebruikt u een van de andere bovenstaande methodes om u af te melden bij uw Creative Cloud-apps.