Hier volgen enkele van de meer algemene Creative Cloud-activeringsfoutcodes en problemen en hoe u hiervan kunt valideren.

Let op:

Dit document beschrijft activeringsfoutcodes voor CC 2018 en vorige versies.

Zie voor CC 2019-apps Licentiefouten | CC 2019

Foutcode Foutbericht of probleem Oplossing
n.v.t. 'Activeringslimiet bereikt
voor [product]. Dit serienummer is al geactiveerd op 2 computers'.

OF

"Maximum aantal
activeringen overschreden"
Zie de fout 'Activeringslimiet bereikt' of 'Aanmelding mislukt'.
n.v.t. 'Ik kan me niet aanmelden bij Creative Cloud of een Creative Cloud-app starten.'

Zorg dat u verbinding hebt met internet en probeer het opnieuw.

Als u een foutbericht krijgt, zoek dan de fout en de aanbevolen oplossing in deze tabel.

Als de fout die u hebt ontvangen hier niet vermeld is, kunt u contact opnemen met ons.

n.v.t. 'Ik probeer een Creative Cloud-app te starten, maar wordt steeds gevraagd een serienummer in te voeren. Ik dacht dat ik geen serienummer nodig had voor Creative Cloud.” U hoeft geen serienummer in te voeren. Zie informatie over het oplossen van problemen bij Creative Cloud-toepassingen om serienummer.
n.v.t.

'Wij kunnen [product] niet activeren. Productactivering is vereist als u dit product wilt gebruiken.”

OF

“Maak verbinding met internet en probeer het opnieuw.”

OF

“Uw computer is offline of de klok op uw computer is verkeerd ingesteld, waardoor een verbindingsfout optreedt. Een internetverbinding is vereist. Maak verbinding met internet of pas uw klok aan en probeer opnieuw.”

Zorg eerst dat u een internetverbinding hebt en dat de datum en tijd op uw computer juist zijn. Als het probleem hiermee niet wordt opgelost, leest u Fouten bij aanmelding, activering of verbinding voor instructies om uw hostbestand opnieuw in te stellen.
n.v.t.

"Ongeldig serienummer"

OF

'Het ingevoerde serienummer is ingetrokken'

OF

'Het ingevoerde serienummer is ongeldig'

Als u dit foutbericht ontvangt wanneer u probeert Creative Suite 6 te installeren, is het serienummer dat u gebruikt, niet geldig en is het geblokkeerd door Adobe. Adobe blokkeert serienummers die niet door Adobe zijn uitgegeven, of die zijn uitgegeven door niet-geautoriseerde verkopers of vervalste software voor frauduleus gebruik.U realiseert zich misschien pas dat het serienummer is geblokkeerd wanneer u probeert de software (opnieuw) te installeren. Zie Legitieme Adobe-software voor meer informatie.
12001
12002
12004
12004
12005
“ERROR_INTERNET_<...>” Er is geen internetverbinding gevonden. Oorzaken zijn onder andere verbindingstime-outs als gevolg van firewallinstellingen en het niet kunnen bepalen van een hostnaam als gevolg van proxyinstellingen. Controleer uw firewall- of proxy-instellingen en probeer het opnieuw. Zie Geavanceerde databaseverbinding oplossen voor meer informatie.
194:01 “Poging tot deactiveren van niet-geactiveerde computer” U probeert de applicatie te deactiveren, maar deze is nog niet geactiveerd. Raadpleeg de Creative Cloud activeren en deactiveren.
194:110 “Activering mislukt” U hebt binnen de afgelopen 72 uur al het proces “Alles deactiveren” gestart. U kunt het proces aan het einde van de periode van 72 uur opnieuw proberen. U kunt ook contact met ons opnemen. Houd uw Adobe ID bij de hand.
194:112 “Clientklok niet synchroon” De tijd op uw computerklok is onjuist. Stel uw computerklok opnieuw in op de juiste datum en tijd.
208:1
208:2
208:3
“Error_NetworkFailure” Er is geen internetverbinding gevonden. Oorzaken zijn onder andere verbindingstime-outs als gevolg van firewallinstellingen en het niet kunnen bepalen van een hostnaam als gevolg van proxyinstellingen. Controleer uw firewall- of proxy-instellingen en probeer het opnieuw. Zie Geavanceerde databaseverbinding oplossen voor meer informatie.
213:5
213:10
n.v.t. Deze fouten treden op vanwege een alleen-lezen SLStore-map. Zie Configuratiefout in Adobe Creative Cloud.

Ondervindt u nog steeds problemen? Het foutbericht niet zien?

Als u nog steeds problemen ondervindt, of als u geen foutbericht die specifiek zijn voor uw probleem in de tabel hierboven ziet, neemt u contact met ons opnemen.