Beskrivelse

Følgende meddelelse vises, når du åbner PDF-dokumenter i Adobe Acrobat eller Reader, som blev signeret eller certificeret:

"Der findes en ny sikkerhedsopdatering fra Adobe. Vil du installere den nu?" Denne dialog kommer fra Adobe, og referer til opdateringer til listen med rodcertifikater (AATL) i Acrobat eller Reader.

Forklaring

AATL (Adobe Approved Trust List) er et program, som gør det muligt for millioner af brugere verden over at oprette digitale signaturer. Der er tillid til signaturerne, hver gang et signeret dokument åbnes i Adobe Acrobat 9 eller Reader 9 (eller nyere). Listen over certifikater, der er tillid til, opdateres jævnligt. Hermed kontrolleres, om certifikater er blevet ændret, fornyet eller er udløbet.

Disse opdateringer er anderledes end normale produktopdateringer til Adobe eller Reader, som kan aktiveres via Hjælp > Søg efter opdateringer.

Hvis du vil søge efter opdateringer til certifikater, skal du vælge Rediger > Indstillinger > Tillidsstyring. Klik på Opdater nu under Automatiske opdateringer. Den samme opdateringsdialog åbnes. Med denne løsning indlæses opdateringerne til certifikaterne fra en server, der er tillid til.

Du kan aktivere automatisk søgning efter opdateringer ved at vælge Rediger > Indstillinger > Tillidsstyring > Indlæs rodcertifikater, som der er tillid til, fra en Adobe-server. Fravælg Spørg inden installation, hvis du vil aktivere automatisk søgning uden notifikationer.

Menuen Indstillinger

Hvis du har aktiveret automatisk søgning, udløses opdateringerne af certifikaterne under følgende omstændigheder:

1. du åbner en fil, som har en digital signatur, og
  2. du har aldrig søgt efter opdateringer før, eller
  3. du har søgt før, men
    1. der er gået 28+ dage, og
    2. der er en ny opdatering

Hvis du vælger Ja, opdateres listen over certifikater, der er tillid til, i Acrobat eller Reader. Hvis du vil se listen, skal du vælge Åbn Adobe Reader > Dokument > Administrer identiteter, der tillid til. I vinduet skal du vælge Vis > Certifikater. Her vises hele listen over de certifikater, Reader har tillid til.

Implementering i virksomheder

Hvis du arbejder i et erhvervsmiljø og gerne vil administrere disse indstillinger for en erhvervsindstilling, kan du bruge tilpasningsprogrammet til at aktivere eller deaktivere dem.

Tilpasningsprogram

Yderligere oplysninger