Fejlkode P1 under installation af Acrobat DC

Fejlkode P1 under installation af Acrobat DC, installationen mislykkedes

Ved installation af Acrobat DC mislykkes installationen med følgende fejlmeddelelse: "Der opstod en ukendt fejl. (Fejlkode: P1)".

Fejlkode P1 under installation af Acrobat DC

Løsning

Prøv de løsninger, der er beskrevet i følgende dokument: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet blev ikke installeret.

Stop, så snart du har installeret Creative Cloud-skrivebordsappen. Prøv nu at installere Acrobat DC fra App-panelet i skrivebordsprogrammet.