Det skal du gøre, hvis Adobe Creative Cloud-klientprogrammet ikke kan installeres eller opdateres.

Sådan løser du fejl, der kan opstå under installationen/opdateringen

De hyppigste årsager til de fejl, der opstår under installation eller opdatering af Creative Cloud-klientprogrammet er, at Creative Cloud-softwaren på computeren er gået i stykker, eller computeren ikke kan oprette forbindelse til Adobe-serverne. Disse problemer er angivet af følgende fejlkoder:

• Fejlkode 1
  • Fejlkode P1
  • Fejlkode 50
  • Fejlkode P50
  • Fejlkode 1001
  • Fejlkode 1002

Problemerne kan løses ved at følge nedenstående trin i den nævnte rækkefølge.

1. Afinstaller Creative Cloud-klientprogrammet vha. afinstallationsprogrammet til Creative Cloud.

2. Download Creative Cloud-klientprogrammet.

Hent Creative Cloud-klientprogrammet

Du bliver muligvis bedt om at vælge et sted, hvor filen skal gemmes, hvis du bruger Windows. Hvis du bruger macOS, skal du muligvis give tilladelse til, at den pågældende download må finde sted.

3. Gå til den downloadede fil på din enhed, og dobbeltklik på den.

4. Log ind for at begynde installationen. Følg derefter vejledningen på skærmen.

Efter installationen starter Creative Cloud-klientprogrammet automatisk.

Forsigtig:

Sørg for at lukke alle Adobe Creative Cloud-programmer og afslutte alle CC-processer, inden du kører Creative Cloud Cleaner Tool.

1. Download værktøjet Creative Cloud Cleaner Tool, og brug den til at fjerne din nuværende installation af Creative Cloud-klientprogrammet.

2. Højreklik på den fil, du har downloadet, og vælg Kør som administrator.

3. Vælg sprog: Indtast for engelsk, og tryk derefter på Enter.

Tryk på e for engelsk, og tryk på Enter
  4. Læs Adobes slutbrugerlicensaftale, og tryk på y for at acceptere, og tryk derefter på Enter.

Tryk på y for at acceptere slutbrugerlicensaftalen
  5. Vælg mulighed nr. 3: Creative Cloud Apps, Creative Cloud & CS6 Products , og tryk på Enter

Vælg valgmulighed 3, og tryk på Enter
  6. Vælg valgmulighed 1: Adobe Creative Cloud Desktop, og tryk på Enter. Følg vejledningen på skærmen.

Vælg valgmulighed 1, og tryk på Enter
  7. Find disse OOBE-mapper, og omdøb dem til OOBE.old.

Windows

• \Programfiler (x86)\Fælles filer\Adobe\OOBE
    • \Brugere\AppData\Local\Adobe\OOBE

macOS

/Bibliotek/Programsupport/Adobe/OOBE

8. Download Creative Cloud-klientprogrammet.

Hent Creative Cloud-klientprogrammet

Du bliver muligvis bedt om at vælge et sted, hvor filen skal gemmes, hvis du bruger Windows. Hvis du bruger macOS, skal du muligvis give tilladelse til, at den pågældende download må finde sted.

9. Gå til den downloadede fil på din enhed, og dobbeltklik på den.

10. Log ind for at begynde installationen. Følg derefter vejledningen på skærmen.

Efter installationen starter Creative Cloud-klientprogrammet automatisk.

1. Opret en ny lokal brugerkonto med administratorrettigheder på computeren.

2. Log ind på computeren vha. denne konto.

3. Afinstaller Creative Cloud-klientprogrammet vha. afinstallationsprogrammet til Creative Cloud.

4. Download Creative Cloud-klientprogrammet.

Hent Creative Cloud-klientprogrammet

Du bliver muligvis bedt om at vælge et sted, hvor filen skal gemmes, hvis du bruger Windows. Hvis du bruger macOS, skal du muligvis give tilladelse til, at den pågældende download må finde sted.

5. Gå til den downloadede fil på din enhed, og dobbeltklik på den.

6. Log ind for at begynde installationen. Følg derefter vejledningen på skærmen.

Efter installationen starter Creative Cloud-klientprogrammet automatisk.