Løsning af installationsfejl | Creative Cloud-computerapp

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis Creative Cloud-computerappen ikke kan installeres eller opdateres.

Sådan løser du fejl, der kan opstå under installationen/opdateringen

De hyppigste årsager til de fejl, der opstår under installation eller opdatering af Creative Cloud-computerappen, er, at Creative Cloud-softwaren på computeren er beskadiget, eller at computeren ikke kan oprette forbindelse til Adobe-serverne. Disse problemer er angivet af følgende fejlkoder:

• Fejlkode 1
  • Fejlkode P1
  • Fejlkode 50
  • Fejlkode P50
  • Fejlkode 301
  • Fejlkode C301
  • Fejlkode 1001
  • Fejlkode 1002

Installer Creative Cloud-computerappen igen, mens du er logget på som administrator

Følg de angivne trin for at løse problemerne.

1. Opret en ny lokal brugerkonto med administratorrettigheder på computeren.

2. Log ind på computeren vha. denne konto.

3. Afinstaller Creative Cloud-computerappen ved hjælp af afinstallationsprogrammet til Creative Cloud.

4. Download Creative Cloud-computerappen.

Download Creative Cloud-computerappen

Du bliver muligvis bedt om at vælge et sted, hvor filen skal gemmes, hvis du bruger Windows. Hvis du bruger macOS, skal du muligvis give tilladelse til, at den pågældende download må finde sted.

5. Gå til den downloadede fil på din enhed, og dobbeltklik på den.

6. Log ind for at begynde installationen. Følg derefter vejledningen på skærmen.

Når du har installeret Creative Cloud-computerappen, starter den automatisk.