Læs, hvad du skal gøre, hvis Adobe Creative Cloud-klienten ikke kan installeres eller opdateres.

Hvorfor blev Adobe Creative Cloud-klienten ikke installeret eller opdateret.

Hvis Creative Cloud-klientappen ikke bliver installeret eller opdateret, kan det skyldes en eller begge følgende årsager:

• Dine Creative Cloud- eller Creative Suite-programmer er blevet ødelagt.
  • Din maskine kan ikke oprette forbindelse til Adobe-servere.

Prøv nedenstående løsninger, hvis du modtager en af følgende fejlmeddelelser eller koder, når du installerer eller opdaterer Creative Cloud-klientappen:

• Creative Cloud-klientappen kunne ikke installeres
  • Opdatering af Creative Cloud-klientappen mislykkedes
  • Fejlkode 1
  • Fejlkode P1
  • Fejlkode 50
  • Fejlkode P50
  • Fejlkode 1001
  • Fejlkode 1002

Fejl om manglende opdatering
Fejl 1001

Sådan løser du fejlen "Opdatering af Creative Cloud-klientappen mislykkedes"

Prøv følgende løsninger i rækkefølge. Stop, så snart du kan installere Creative Cloud-skrivebordsappen.

Afinstaller Creative Cloud-klientappen, og installer den igen.

1. Hent og installer Creative Cloud-klientappen. Der er flere oplysninger i Hent Creative Cloud-klientappen.

Kør værktøjet Adobe Creative Cloud Cleaner.

1. Kør Creative Cloud Cleaner for at fjerne Creative Cloud-klientprogrammet. Se Kørsel af Creative Cloud Cleaner.

2. I CC Cleaner-værktøjet skal du vælge valgmulighed 3: CC Apps, Creative Cloud & CS6 Products. Vælg derefter valgmulighed 1: Adobe Creative Cloud Desktop.

3. Omdøb de følgende OOBE-mapper til OOBE.old:

Windows

• \Programfiler (x86)\Fælles filer\Adobe\OOBE
    • \Brugere\AppData\Lokal\Adobe\OOBE

macOS

/Bibliotek/Programsupport/Adobe/OOBE

4. Download og installer Creative Cloud-klientappen.

Installer Creative Cloud-klientappen igen ved hjælp af en administratorkonto.

Opret en ny, lokal brugerkonto med administratorrettigheder, og log på med den. Hent og installer derefter Creative Cloud-skrivebordsappen igen.