Følg denne trinvise vejledning for at løse en mislykket installation af Adobe Creative Cloud-klienten.

Prøv løsningerne i næste afsnit, hvis du ikke kan installere eller opdatere Creative Cloud-klienten pga. følgende fejl:

• Creative Cloud-klientappen kunne ikke installeres
  • Opdatering af Creative Cloud-klientappen mislykkedes
  • Fejlkode 1
  • Fejlkode P1
  • Fejlkode 50
  • Fejlkode P50
  • Fejlkode 1001
  • Fejlkode 1002
Fejl 1001
Fejl 1001

Løsninger

Prøv følgende løsninger i rækkefølge. Stop, så snart du kan installere Creative Cloud-skrivebordsappen.

Løsning 1: Afinstaller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og installer det igen

Løsning 2: Kør Adobe CC Cleaner-værktøjet

1. Kør Creative Cloud Cleaner-værktøjet for at fjerne Creative Cloud-klienten. Se Kørsel af CC Cleaner-værktøjet.

2. I CC Cleaner-værktøjet skal du vælge valgmulighed 3: produkter i Creative Cloud 2015, Creative Cloud 2014, Creative Cloud og CS6. Vælg derefter valgmulighed 1: Adobe Creative Cloud Desktop.

3. Omdøb de følgende OOBE-mapper til OOBE.old:

Windows

• \Programfiler (x86)\Fælles filer\Adobe\OOBE
    • \Brugere\AppData\Lokal\Adobe\OOBE

Mac OS

/Bibliotek/Programsupport/Adobe/OOBE

4. Hent og installer Creative Cloud-skrivebordsappen igen.

Løsning 3: Installer Creative Cloud-skrivebordsappen igen ved hjælp af en administratorkonto

Opret en ny, lokal brugerkonto med administratorrettigheder, og log på med den. Hent og installer derefter Creative Cloud-skrivebordsappen igen.

Windows 8

Windows 7