Løsning af problemer med download, installation og opdatering af Creative Cloud-programmer.

Typiske fejlkoder i Creative Cloud-programmer

Brug de nævnte løsningsforslag til at løse nogle af de kendte problemer, der opstår under download, installation og opdatering af Creative Cloud-programmer.

Fejl Løsning
Fejl 201, P201 Opstår, når en overførsel sættes på pause, og når serveren reagerer langsomt. Se Løsning af problemer med netværksforbindelsen eller -stabiliteten nedenfor.
Fejl 204, P204
Opstår, når der er problemer ved at få adgang til en kritisk fil/et bibliotek under download.
Fejl 205, P205
Opstår, hvis der er problemer med downloadede filer. Se Løsning af problemer med netværksforbindelsen eller -stabiliteten nedenfor.
Fejl 206, P206 Opstår, når der ikke er nogen netværksforbindelse, eller når der ikke kan oprettes forbindelse til serveren. Se Løsning af problemer med netværksforbindelsen eller -stabiliteten nedenfor.
Fejl 207, P207
Opstår, når der ikke kommer noget svar fra serveren. Prøv igen lidt senere. Se Løsning af problemer med netværksforbindelsen eller -stabiliteten nedenfor, hvis problemet fortsætter.
Fejl 403 Se: Overførselsfejl 403 – start af Adobe Creative Cloud.
Fejl 1001 Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret".
Fejl 1002 Se Fejl 1002: Opdatering af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet mislykkedes.
Fejl 1, P1 Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret".
Fejl 2, P2 Se Fejlkode 2 eller 50: Opdatering af Creative Cloud-skrivebordsapp mislykkedes.
Fejl 50, P50 Se Fejlkode 2 eller 50: Opdatering af Creative Cloud-skrivebordsapp mislykkedes.
Fejl A12E1 Se Fejl A12E1 under installation af Creative Cloud-programmer | Creative Cloud.
Du kan ikke logge på Creative Cloud, selv om du godt kan logge på din Adobe ID-konto. Se Løs forbindelsesfejl.
Creative Cloud-skrivebordsprogrammet åbner ikke eller fryser under installationen.
Se Creative Cloud-programmet starter ikke | Statushjulet bliver ved med at køre.
Installation af Creative Cloud mislykkes eller går i stå ved 42 %. Se Løsning af installationsfejl | Fejl i Adobe Creative Cloud-klientprogram.

Bemærk:

Er din fejlkode ikke med på listen? Se Installationsfejlkoder og løsninger.

Løsning af problemer med netværksforbindelsen eller -stabiliteten

Hvis noget tyder på, at der er problemer med netværksforbindelsen eller -stabiliteten, skal du prøve følgende løsningsforslag i den nævnte rækkefølge.

Creative Cloud-klientprogrammet kræver en internetforbindelse for at kunne downloade og opdatere softwaren. Kontrollér, om du har forbindelse til internettet, og klik på Prøv igen.

Softwarefirewalls begrænser adgangen til computeren. Nogle softwarefirewalls viser en meddelelse når et program forsøger at få adgang til internettet. Nogle brugere har rapporteret om tilfælde, hvor indstillinger i software- eller hardwarefirewallen var skyld i, at der opstod fejl under filoverførsler. Den mest almindelige fejl i disse tilfælde er fejl 205. Andre fejl kan opstå pga. firewallens konfiguration.

• Hvis du bliver bedt om det, skal du tillade, at Creative Cloud-klientprogrammet får adgang til internettet.
  • Hvis der ikke vises en meddelelse, skal du deaktivere dine softwarefirewalls midlertidigt for at afgøre om de forhindrer adgang til internettet. Du kan få hjælp i firewallsoftwarens dokumentationen.

Bemærk:

Hvis du ikke kan finde dokumentationen og deaktivere softwarefirewallen midlertidigt, skal du deaktivere Startelementer og -tjenester. Dette deaktiverer de fleste softwarefirewalls. Vælg operativsystemet på nedenstående liste for at få specifikke anvisninger for deaktivering af startelementer og -tjenester.

Deaktiver antivirussoftwaren midlertidigt. I dokumentationen til antivirusprogrammet kan du læse, hvordan du deaktiverer viruskontrollen midlertidigt.

Genstart systemet i fejlsikret tilstand med netværk, og prøv så at downloade Creative Cloud-appen igen.

Routere kan have en indbygget hardwarefirewall eller indbyggede proxyservere. Sådan kan du finde ud af, om en router forhindrer Creative Cloud-computerappen i at få adgang til internettet:

1. Fjern routeren fra netværket et stykke tid.

2. Slut computeren direkte til et DSL- eller kabelmodem.

Hvis filoverførslen fortsætter, er det routeren, der forhindrer adgang.

3. Routerens dokumentation indeholder oplysninger om, hvordan du konfigurerer routeren til at give adgang ved kommende filoverførsler ved at omdirigere porten fra computeren. Du kan også kontakte internetudbyderen eller it-afdelingen.

Mange virksomheder bruger en hardwarefirewall og proxyserver, som kan forhindre, at softwaren opretter adgang til en ekstern server. En hardwareløsning vil være gældende for alle computerne på virksomhedens netværk. De fleste hjemmenetværk bruger ikke hardwarefirewalls eller proxyservere.

• Kontakt virksomhedens it-afdeling for at få oplysninger om firewallen eller proxyserveren.
  • Konfigurer din browser vha. oplysningerne om firewallen eller proxyserveren.
  • Konfigurer virksomhedens firewall til at forbigå serverne. Der oprettes adgang til følgende servere:
    • ccmdl.adobe.com:80
    • swupmf.adobe.com:80
    • swupdl.adobe.com:80

Kontrollér, om computeren har problemer med at oprette forbindelse til Adobes aktiveringsservere. Du kan få flere oplysninger om fejlfinding i forbindelse med aktiveringsservere i Løsning af problemer med forbindelsen.