Løs problemer, der opstår ved overførsel, installation, opdatering og åbning af Creative Cloud-apps.

Problemer i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Med Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kan du downloade og installere Creative Cloud-produkter. Herunder vises der løsninger på problemer med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Bemærk:

Nederst på denne side kan du finde links til nyttige artikler, f.eks. generelle oplysninger om brugen af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, oplysninger om specifikke fejlkoder og hjælp til Creative Suite og andre apps, som ikke er en del af Creative Cloud.

Fejl Løsning
Fejl 201, P201 Opstår, når en overførsel sættes på pause, og når serveren reagerer langsomt. Se Problemer med netværk og forbindelser nedenfor.
Fejl 204, P204
Opstår, når der er problemer ved at få adgang til en kritisk fil/et bibliotek under download.
Fejl 205, P205
Opstår, hvis der er problemer med downloadede filer. Se Problemer med netværk og forbindelser nedenfor.
Fejl 206, P 206 Opstår, når der ikke er nogen netværksforbindelse, eller når der ikke kan oprettes forbindelse til serveren. Se Problemer med netværk og forbindelser nedenfor.
Fejl 207, P207
Opstår, når der ikke kommer noget svar fra serveren. Prøv igen lidt senere. Se Problemer med netværk og forbindelser, hvis problemet ikke løses.
Fejl 403 Se: Overførselsfejl 403 – start af Adobe Creative Cloud.
Fejl 1001 Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret".
Fejl 1002 Se Fejl 1002: Opdatering af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet mislykkedes
Fejl 1, P 1 Se Fejl: "Blev ikke installeret."
Fejl 2, P 2 Se Fejlkode 2 eller 50: Opdatering af Creative Cloud-skrivebordsapp mislykkedes.
Fejl 50, P50 Se Fejlkode 2 eller 50: Opdatering af Creative Cloud-skrivebordsapp mislykkedes.
Fejl A12E1 Se Fejlen A12E1 ved installation af Creative Cloud-produkter.
Du kan ikke logge på Creative Cloud, selv om du godt kan logge på din Adobe ID-konto. Se Fejlfinding ved forbindelsesproblemer.
Creative Cloud-skrivebordsprogrammet åbner ikke eller fryser under installationen
Se Appen åbner ikke | Statushjulet bliver ved med at køre.
Installation af Creative Cloud mislykkes eller fryser ved 42 % Se Fejl: "Blev ikke installeret."

Problemer med netværk og forbindelser

Problem

Når du prøver at hente eller opdatere en Creative Cloud-app, vises der en fejlmeddelelse om, at der er problemer med netværket eller forbindelsen.

Løsninger

Prøv følgende løsninger i rækkefølge.

1. Kontrollér internetforbindelsen.

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kræver internetforbindelse til overførsel og opdatering af apps. Kontrollér, om du kan oprette forbindelse til internettet, og klik på Prøv igen.

2. Konfigurer softwarefirewallen.

Softwarefirewalls begrænser adgangen til computeren. Nogle softwarefirewalls viser en meddelelse når et program forsøger at få adgang til internettet. Nogle brugere har rapporteret om tilfælde, hvor indstillinger i software- eller hardwarefirewallen var skyld i, at der opstod fejl under filoverførsler. Den mest almindelige fejl i disse tilfælde er fejl 205. Andre fejl kan opstå pga. firewallens konfiguration.

• Hvis du bliver bedt om det, skal du tillade, at Creative Cloud-skrivebordsprogrammet får adgang til internettet.
  • Hvis der ikke vises en meddelelse, skal du deaktivere dine softwarefirewalls midlertidigt for at afgøre om de forhindrer adgang til internettet. Du kan få hjælp i firewallsoftwarens dokumentationen.

Bemærk:

Hvis du ikke kan finde dokumentationen og deaktivere softwarefirewallen midlertidigt, skal du deaktivere Startelementer og -tjenester. Det vil deaktivere de fleste firewalls. Vælg operativsystemet på nedenstående liste for at få specifikke anvisninger for deaktivering af startelementer og -tjenester.

Windows XP

Windows 8/7/Vista

Mac OS X

3: Deaktiver antivirussoftware midlertidigt

Deaktiver antivirussoftwaren midlertidigt. I dokumentationen til antivirusprogrammet kan du læse, hvordan du deaktiverer viruskontrollen midlertidigt.

4: Start systemet i fejlsikret tilstand med netværk

Genstart systemet i fejlsikret tilstand med netværk, og prøv så at downloade Creative Cloud-appen igen.

5. Kontrollér konfigurationen af routeren.

Routere kan have en indbygget hardwarefirewall eller indbyggede proxyservere. Sådan kan du finde ud af, om en router forhindrer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet i at få adgang til internettet:

1. Fjern routeren fra netværket et stykke tid.

2. Slut computeren direkte til et DSL- eller kabelmodem.

Hvis filoverførslen fortsætter, er det routeren, der forhindrer adgang.

3. Routerens dokumentation indeholder oplysninger om, hvordan du konfigurerer routeren til at give adgang ved kommende filoverførsler ved at omdirigere porten fra computeren. Du kan også kontakte internetudbyderen eller it-afdelingen.

6. Konfigurer hardwarefirewalls eller proxyservere.

Mange virksomheder bruger en hardwarefirewall og proxyserver, som kan forhindre, at softwaren opretter adgang til en ekstern server. En hardwareløsning vil være gældende for alle computerne på virksomhedens netværk. De fleste hjemmenetværk bruger ikke en hardwarefirewall eller proxyteknologi.

• Kontakt virksomhedens it-afdeling for at få oplysninger om firewallen eller proxyserveren.
  • Konfigurer din browser vha. oplysningerne om firewallen eller proxyserveren.
  • Konfigurer virksomhedens firewall til at forbigå serverne. Der oprettes adgang til følgende servere:
    • ccmdl.adobe.com:80
    • swupmf.adobe.com:80
    • swupdl.adobe.com:80

7. Komplicerede forbindelsesproblemer

Kontrollér, om computeren har problemer med at oprette forbindelse til Adobes aktiveringsservere. Du kan få flere oplysninger om fejlfinding i forbindelse med aktiveringsservere i Avanceret fejlfinding for forbindelse.

Hvis ingen af de ovenstående løsninger løser problemet, kan du prøve at downloade programmet direkte. Du skal indtaste dit Adobe ID og adgangskode for at få adgang til stedet.

Installationsproblemer

Problem

Installationen af Creative Cloud-appen mislykkedes, og der vises en meddelelse, hvor du kan vælge Flere oplysninger eller Hjælp.

Løsning

1. Klik på Lær mere eller Få hjælp for at fremvise en informationsdialogboks.

Installation mislykkedes – få hjælp
  2. Følg anvisningerne på skærmen for at løse problemet.

Hvis du får en specifik fejlkode under installationen af en app, skal du læse afsnittet Der opstod en fejl ved overførsel eller opdatering af Creative Cloud-apps.

Hvis det ikke løser installationsproblemet, kan du søge i den installationslogfil, som Creative Cloud-apps opretter. Find flere oplysninger i Fejlfinding ved installationsproblemer med logfiler.

Problemer ved start

Problem

Adobe Application Manager (AAM) fryser, eller der opstår andre problemer.

Løsning

Hvis du kører Mac OS X 10.5, Windows Vista eller et ældre operativsystem, anvender Creative Cloud en hjælpeapp ved navn Adobe Application Manager (AAM) til overførsel, installation og administration af Creative Cloud-apps. I afsnittet Fejlfinding i forbindelse med Adobe Application Manager kan du finde løsninger på problemer, når AAM anvendes ved download og installation af Creative Cloud-apps.

Problem

Programmet lukkes uventet ved start.

Løsning

Hvis det er Illustrator CC eller InDesign, som går ned, kan du læse Illustrator CC eller InDesign går ned under opstart, når synkronisering af indstillinger er aktiveret eller Illustrator CC går ned under opstart | Mac OS X 10.9.

Hvis andre apps lukker ned, når du åbner dem, kan du læse CC-programmer lukker, så snart de startes.

Problem

En app, som er en del af Creative Cloud-medlemskabet, åbnes kun som prøveversion.

Løsning

Mere som dette

Ofte stillede spørgsmål

Her får du svar på nogle udbredte spørgsmål om problemer ved filoverførsel, installation og opdatering.

Jeg har ikke noget Adobe ID eller Creative Cloud-medlemskab endnu. Hvordan tilmelder jeg mig?

I Overførsel og installation af Creative Cloud-apps kan du se, hvordan du bliver Creative Cloud-medlem.

Jeg har glemt mit Adobe ID eller min adgangskode.

Se flere oplysninger iFejlfinding i forbindelse med din Adobe ID-konto og login om, hvordan du får et Adobe ID eller en adgangskode.

Filoverførslen går meget langsomt. Hvor lang tid plejer der at gå?

Der er mange faktorer, der påvirker overførselshastigheden, f.eks. forbindelsestypen og netværkstrafikken. Se Fejlfinding af problemer ved filoverførsler.

Skal jeg downloade alle produkter på samme tid?

Nej. Med Creative Cloud kan du installere hvert program enkeltvist når det passer dig bedst.

Den app, jeg ønsker at hente, vises ikke i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Tjek for at sikre, at du ikke havde et filter indstillet i Filtre og versioner-menuen.

I nogle tilfælde viser Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ikke alle de Creative Cloud-programmer, der er tilgængelige. Det skyldes som regel det operativsystem og den computer, du bruger. Du finder flere oplysninger under Ikke alle apps vises som download.

På hvor mange computere kan jeg installere en app?

Du kan downloade og installere Creative Cloud-skrivebordsprogrammer på flere computere uanset operativsystemet. Aktivering er dog begrænset til to maskiner pr. person, der er tilknyttet abonnementet, og det er ikke muligt at anvende softwaren på disse enheder samtidig.

Du kan få flere oplysninger i Hvor mange computere kan jeg bruge mit Creative Cloud-abonnement på?