Indhold
Løs problemer, der opstår ved overførsel, installation, opdatering og åbning af Creative Cloud-apps.
På denne side

Fejlfinding i forbindelse med Creative Cloud-skrivebordsappen

Administrer overførsel og installation af Creative Cloud-produkter ved hjælp af Creative Cloud-skrivebordsappen. Der findes generelle oplysninger om brug af Creative Cloud-skrivebordsappen i afsnittet Brug Creative Cloud-skrivebordsappen til at administrere dine apps og tjenester.

Bemærk:

Bruger du Creative Suite eller andre ikke-Creative Cloud-apps? Se Fejlfinding af problemer ved filoverførsler

Du kan ikke logge på Creative Cloud, selv om du godt kan logge på din Adobe ID-konto.

Log på din Adobe ID-konto. Hvis der på skærmen vises et vindue med Adobes softwareaftale og vilkår for brug, skal du acceptere vilkårene.

Hvis du har et medlemskab til teams eller virksomheder, skal du bekræfte, at du har modtaget en e-mail fra teamadministratoren med en invitation til Creative Cloud.

Der er flere løsningsforslag i afsnittet Fejlfinding i forbindelse med Creative Cloud-aktivering og -login.

Adobe Application Manager (AAM) opdateres ikke automatisk til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, når du forsøger at hente en Creative Cloud-app.

Fejlfinding ved problemer med netværk og forbindelser

Når du prøver at hente eller opdatere en Creative Cloud-app, vises der en fejlmeddelelse om, at der er problemer med netværket eller forbindelsen.

Prøv følgende løsninger i rækkefølge.

1. Kontrollér internetforbindelsen.

Creative Cloud-skrivebordsappen kræver internetforbindelse til overførsel og opdatering af apps. Kontrollér, om du kan oprette forbindelse til internettet, og klik på Prøv igen.

2. Konfigurer softwarefirewallen.

Softwarefirewalls begrænser adgangen til computeren. Nogle softwarefirewalls viser en meddelelse når et program forsøger at få adgang til internettet. Nogle brugere har rapporteret om tilfælde, hvor indstillinger i software- eller hardwarefirewallen var skyld i, at der opstod fejl under filoverførsler. Den mest almindelige fejl i disse tilfælde er fejl 205. Andre fejl kan opstå pga. firewallens konfiguration.

• Hvis du bliver bedt om det, skal du tillade, at Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet får adgang til internettet.
    • Hvis der ikke vises en meddelelse, skal du deaktivere dine softwarefirewalls midlertidigt for at afgøre om de forhindrer adgang til internettet. Du kan få hjælp i firewallsoftwarens dokumentationen.
    Tip:

Hvis du ikke kan finde dokumentationen og deaktivere softwarefirewallen midlertidigt, skal du deaktivere Startelementer og -tjenester. De fleste softwarefirewalls kan deaktiveres vha. denne proces. Hvis du vil have anvisninger på hvordan du deaktiverer startelementer og -tjenester, skal du vælge dit operativsystem på listen nedenfor.

Windows XP

Windows 8/7/Vista

Mac OS X

3. Kontrollér router-konfigurationen.

Routere kan have en indbygget hardwarefirewall eller indbyggede proxyservere. Sådan kan du finde ud af, om en router forhindrer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet i at få adgang til internettet:

1. Fjern routeren fra netværket et stykke tid.

2. Slut computeren direkte til et DSL- eller kabelmodem.

Hvis filoverførslen fortsætter, er det routeren, der forhindrer adgang.

3. Routerens dokumentation indeholder oplysninger om, hvordan du konfigurerer routeren til at give adgang ved kommende filoverførsler ved at omdirigere porten fra computeren. Du kan også kontakte internetudbyderen eller it-afdelingen.

4. Konfigurer hardwarefirewalls eller proxyservere.

Mange virksomheder bruger en hardwarefirewall og proxyserver, som kan forhindre, at softwaren opretter adgang til en ekstern server. En hardwareløsning vil være gældende for alle computerne på virksomhedens netværk. De fleste hjemmenetværk bruger ikke en hardwarefirewall eller proxyteknologi.

• Kontakt virksomhedens it-afdeling for at få oplysninger om firewallen eller proxyserveren.
    • Konfigurer din browser vha. oplysningerne om firewallen eller proxyserveren.
    • Konfigurer virksomhedens firewall til at forbigå serverne. Der oprettes adgang til følgende servere:
      • ccmdl.adobe.com:80
      • swupmf.adobe.com:80
      • swupdl.adobe.com:80

Fejlfinding ved installation

Installationen af Creative Cloud-appen mislykkes, og der vises en meddelelse med hjælpelinket Få mere at vide eller Få hjælp.

1. Du kan få flere oplysninger ved at klikke på Få mere at vide eller Få hjælp.

Installation mislykkedes – få hjælp
    2. Følg anvisningerne på skærmen for at løse problemet.

Hvis du får en specifik fejlkode under installationen af en app, skal du læse afsnittet Der opstod en fejl ved overførsel eller opdatering af Creative Cloud-apps.

Hvis det ikke løser installationsproblemet, kan du søge i den installationslogfil, som Creative Cloud-apps opretter. Du kan få flere oplysninger i Fejlfinding med installationslogfiler.

Start fejlfinding

Adobe Application Manager (AAM) fryser, eller der opstår andre problemer.

Hvis du kører Mac OS X 10.5, Windows Vista eller et ældre operativsystem, anvender Creative Cloud en hjælpeapp ved navn Adobe Application Manager (AAM) til overførsel, installation og administration af Creative Cloud-apps. I afsnittet Fejlfinding i forbindelse med Adobe Application Manager kan du finde løsninger på problemer, der opstår, når AAM anvendes ved overførsel og installation af Creative Cloud-apps.

Programmet lukkes uventet ved start

Illustrator CC eller InDesign CC går ned under opstart, når Synkronisering af indstillinger er aktiveret

Illustrator CC går ned under opstart | Mac OS X 10.9

Creative Cloud-programmer går ned så snart de startes

Programmet startes som en prøveversion

Når du åbner et program som indgår i dit Creative Cloud-medlemskab, vises der en meddelelse om at du kører en prøveversion. Du kan læse mere om at løse dette problem i Hvorfor startes programmet som prøveversion?

Til toppen

Ofte stillede spørgsmål

Her får du svar på nogle udbredte spørgsmål om problemer ved filoverførsel, installation og opdatering.

Jeg har ikke noget Adobe ID og/eller Creative Cloud-medlemskab endnu. Hvordan tilmelder jeg mig?

I Overførsel og installation af Creative Cloud-apps kan du se, hvordan du bliver Creative Cloud-medlem.

Jeg har glemt mit Adobe ID og/eller min adgangskode.

I Hjælp til Adobe ID, login og konto kan du se, hvordan du får et Adobe ID eller en adgangskode.

Filoverførslen går meget langsomt. Hvor lang tid plejer der at gå?

Der er mange faktorer, der påvirker overførselshastigheden, f.eks. forbindelsestypen og netværkstrafikken. Se Fejlfinding af problemer ved filoverførsler.

Skal jeg downloade alle produkter på samme tid?

Nej. Med Creative Cloud kan du installere hvert program enkeltvist når det passer dig bedst.

Den app, jeg ønsker at hente, vises ikke i Creative Cloud-skrivebordsappen.

Sørg for, at der ikke er angivet et filter i rullemenuen Filtre og versioner.

I nogle tilfælde viser Creative Cloud-skrivebordsappen ikke alle de Creative Cloud-programmer, der er tilgængelige. Det skyldes som regel det operativsystem og den computer, du bruger. Du finder flere oplysninger under Ikke alle apps vises som download.

På hvor mange computere kan jeg installere en app?

Du kan installere en app på op til to computere. Hvis du installerer på en tredje computer, bliver du bedt om at deaktivere Creative Cloud-licensen på en af de andre to computere. Derefter kan du genaktivere en af de to første computere. Du kan få flere oplysninger i Aktivering og deaktivering af produkter.