Fejl P81 eller 81 optræder, når du installerer Adobe Acrobat DC

Problem

Når du prøver at installere Acrobat DC fra Creative Cloud-klientprogrammet får du fejlen "Et andet installationsprogram kører allerede. Det skal lukkes, inden du kan installere dette produkt. Luk alle andre installationsprogrammer. (Fejlkode: 81)

Fejl P81 eller 81 optræder, når du installerer Acrobat DC

Løsning

Prøv en af følgende metoder for at løse problemet:

Løsning 1: Luk alle Adobe-processer, og genstart computeren.

Luk alle Adobe-processer, og genstart computeren. Prøv at installere Adobe Acrobat DC
Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du se Luk modstridende processer eller programmer

Løsning 2: Omdøb mappen PDApp

Adobe Application Manager eller PDApp.exe er installeret i PDApp-mappen. Når du prøver at installere eller opdatere et hvilket som helst Adobe-program fra Creative Cloud-klientprogrammet, får det denne proces til at køre i baggrunden. Før du omdøber mappen, skal du lukke de processer, der kører i baggrunden.

1. Luk Creative Cloud-klientprogrammet.

2. Naviger til mappen PDApp.

• macOS:
      /Brugere/<brugerens mappe>/Bibliotek/Application Support/Adobe/OOBE/PDApp

• Windows:
      • 64-bit: \Programmer (x86)\Fælles Filer\Adobe\OOBE\PDApp
      • 32-bit: \Programmer \Fælles Filer\Adobe\OOBE\PDApp

3. Omdøb mappen PDApp til PDApp-gammel.

Bemærk:

Hvis mappen PDApp ikke vises i den angivne placering, skal du ændre systemindstillingerne, så skjulte filer og mapper vises. Se nedenstående artikler for at aktivere indstillingen:

4. Start Creative Cloud-klientprogrammet og installer Adobe Acrobat DC.