Det kan være nødvendigt at kunne se skjulte filer og mapper for at løse problemer med Adobe-programmer i Windows. Følg trinene herunder for at vise skjulte filer, mapper og filtypenavne i din version af Windows.

Windows 8.x og 10

1. I Windows 8.x skal du vælge Skrivebord.  I Windows 10 skal du klikke på knappen Start.

2. Åbn kontrolpanelet.

3. Vælg Mappeindstillinger under Udseende og personlige indstillinger.

4. Klik på ikonet for Indstillinger til højre i panelet.

5. Klik på fanen Vis i dialogboksen Mappeindstillinger.

6. Vælg Vis skjulte filer, mapper og drev.

7. Fravælg Skjul filtypenavne for kendte filtyper, og klik på OK.

Windows 7

1. Vælg Start > Kontrolpanel.

2. I kontrolpanelets dialogboks skal du dobbeltklikke på Udseende og personlige indstillinger.

3. I dialogboksen Udseende og personlige indstillinger skal du dobbeltklikke på Mappeindstillinger eller klikke på Vis skjulte filer og mapper under Mappeindstillinger.

4. I dialogboksen Mappeindstillinger skal du sørge for, at Vis skjulte filer og mapper er valgt.

5. Klik på OK.

Windows Vista

1. I Windows Stifinder skal du vælge Organiser > Mappe- og søgeindstillinger.

2. Klik på fanen Vis i dialogboksen Mappeindstillinger.
  3. Vælg Vis skjulte filer og mapper i Avancerede indstillinger.

4. Fravælg Skjul filtypenavne for kendte filtyper.

5. Klik på OK.

Adobe Captivate-demonstrationen viser, hvordan du får vist skjulte filer, mapper og alle filtypenavne i Windows Vista. Der findes yderligere oplysninger om visning af demonstrationen i Vis Adobe Captivate-demonstrationer i vidensdatabasedokumenter.

Windows XP

1. I Windows Stifinder skal du vælge Funktioner > Mappeindstillinger.

2. Klik på fanen Vis i dialogboksen Mappeindstillinger.
  3. I Avancerede indstillinger skal du vælge Vis skjulte filer og mapper.

4. Fravælg Skjul filtypenavne for kendte filtyper.

5. Klik på OK.

Adobe Captivate-demonstrationen viser, hvordan du får vist skjulte filer, mapper og alle filtypenavne i Windows XP. Der findes yderligere oplysninger om visning af demonstrationen i Vis Adobe Captivate-demonstrationer i vidensdatabasedokumenter.