Lukning af et program eller en proces, der er i vejen

Når du installerer eller opdaterer en Adobe-app, f.eks. Photoshop CC, kan programmer eller processer, der kører i baggrunden, komme i vejen for og midlertidigt standse installationen/opdateringen.

Der kan f.eks. blive vist fejlmeddelelser som de følgende:

• "Luk følgende program/proces, inden du fortsætter: – LogTransport2".
  • "Gem dit arbejde, luk følgende programmer, og klik på Fortsæt:"

Den forstyrrende applikation eller proces skal lukkes, inden installationen eller opdateringen kan fortsættes. Det kan du gøre ved at vælge styresystemet på fanen herunder.

Fremgangsmåde til lukning af forstyrrende programmer eller processer

Windows

Lukning af et program:

• Højreklik på programikonet på proceslinjen, og vælg Luk vindue.

Lukning af en proces:

1. Højreklik på proceslinjen, og vælg Jobliste.

2. Vælg en forstyrrende proces på listen, og klik på Afslut proces.

3. Gentag trin 2 for eventuelle andre processer, der er i konflikt.

Mac

Sådan lukkes et program:

• Ctrl-klik på programikonet i Dock, og vælg Afslut.

Sådan lukkes en proces:

1. Vælg Gå > Hjælpeprogrammer i Finder.

2. Dobbeltklik på programmet Aktivitetsovervågning.

3. Indtast navnet på processen i søgefeltet, der findes i øverste højre hjørne af vinduet Aktivitetsovervågning.

4. Dobbeltklik på den forstyrrende proces på listen, og klik på Afslut i procesvinduet. Klik derefter på Afbryd.

5. Gentag trin 3 og 4 for eventuelle andre forstyrrende processer.

Hvis du ikke kan finde processen under Aktivitetsovervågning, skal du gå til Spotlight-søgning. Skriv navnet på processen, og klik så på procesnavnet på søgelisten. Følg herefter trin 1-4.

Yderligere oplysninger finder du i afsnit: