Du skal muligvis tilgå indhold i biblioteksmappen for at fejlfinde problemer med Adobe-programmerne. Brugerbiblioteksmappen er som standard skjult i Mac OS X 10.7 og senere udgivelser. Brug en af følgende metoder til at gøre brugerbibliotekets indhold synligt.

Metode 1

1. I Finder skal du vælge Start > Gå til mappe.

2. I dialogboksen Gå til mappe skal du indtaste ~/Library

3. Klik på Udfør.

Metode 2

Hold Alt-tasten nede, når du bruger menuen Gå. Biblioteksmappen er angivet under den aktuelle brugers hjemmemappe.

Bemærk: Når du har åbnet biblioteksmappen, kan du trække ikonet Bibliotek fra toppen af dette vindue til dokken, sidepanelet eller værktøjslinjen for at gøre dem let tilgængelige.

Metode 3

Med den følgende metode bliver biblioteksmappen permanent synlig.

Bemærk:

Adobe anbefaler, at kun erfarne brugere anvender denne metode.

1. Start Terminal fra Macintosh HD > Programmer > Hjælpeprogrammer.

2. I Terminal skal du indtaste følgende kommando og derefter trykke på Retur:
    chflags nohidden ~/Library

3. Indtast systemadministratorens adgangskode, hvis du bliver bedt om det, og tryk på Retur.

Bemærk:

Systemadministratorens adgangskode er ikke synlig, mens den bliver indtastet.

4. Luk Terminal. Biblioteksmappen er ny synlig permanent i Finder.

Yderligere oplysninger

Se flere oplysninger, forklaringer og ideer i artiklen (på engelsk) 18 ways to view the ~/Library folder in Lion and Mountain Lion.