Det kan være nødvendigt at kunne se indholdet af Bibliotek-mappen for at løse problemer med Adobe-programmer. Brugerens Bibliotek-mappe er som standard skjult i macOS X 10.7 og nyere. Brug en af følgende metoder til at gøre indholdet af mappen Bibliotek synligt.

Metode 1

1. I Finder skal du vælge Start > Gå til mappe.

2. I dialogboksen Gå til mappe skal du indtaste ~/Library

3. Klik på Udfør.

Metode 2

Hold Alt-tasten nede, når du bruger menuen Gå. Biblioteksmappen er angivet under den aktuelle brugers hjemmemappe.

Bemærk: Når du har åbnet biblioteksmappen, kan du trække ikonet Bibliotek fra toppen af dette vindue til dokken, sidepanelet eller værktøjslinjen for at gøre dem let tilgængelige.

Yderligere oplysninger

Se flere oplysninger, forklaringer og ideer i artiklen (på engelsk) 18 ways to view the ~/Library folder in Lion and Mountain Lion.