Microsoft Information Protection (MIP) er en Rights Management-løsning fra Microsoft. Brugere af Azure Information Protection og andre Microsoft Information Protection-løsninger kan bruge Adobe Reader eller Adobe Acrobat til at læse beskyttet indhold.

For at kunne læse MIP-beskyttede filer i Acrobat Reader DC eller Acrobat DC skal du installere den nyeste version af Acrobat Reader DC eller Acrobat DC og derefter installere det tilsvarende plugin ved hjælp af download linket i nedenstående tabel.

Bemærk:

MIP-pluginet understøtter kun Acrobat DC Continuous og Acrobat Reader DC Continuous.

Download og installer pluginet

Klik på det relevante download link nedenfor for at hente pluginet. Når filen er hentet, skal du dobbeltklikke på installationsprogrammet for at starte installationen.

Plugin til Acrobat DC Continuous

Platform

Dato

Version

Download link

Windows 11. dec. 2018 19.010.20064 AIPPlugin1901020064_Acr_DC.msi
Mac 14. maj 2019 19.012.20034 AIPPlugin1901220034_Acr_DC.dmg

Plugin til Acrobat Reader DC Continuous

Platform

Dato

Version

Download link

Windows 11. dec. 2018 19.010.20064 AIPPlugin1901020064_Rdr_DC.msi
Mac 14. maj 2019 19.012.20034 AIPPlugin1901220034_Rdr_DC.dmg