Du kan udskrive mere end én side af et PDF-dokument på et enkelt ark. At udskrive flere sider pr. ark kaldes også N-up-udskrivning (som f.eks. 2-op eller 6-op). Du kan angive, hvordan siderne ordnes, enten vandret på tværs af siden eller i lodrette kolonner.

1. Vælg Filer > Udskriv.

2. Vælg Flere sider per ark i popup-menuen Sideskalering.

3. Vælg en værdi i popup-menuen sider per ark.

4. Vælg Vandret, vandret omvendt, Lodret eller Lodret omvendt i popup-menuen Siderækkefølge:

Menuen for siderækkefølge ved udskrivning
    Udskrivningsrækkefølge
  5. Klik på OK eller Udskriv.