Udskrivning af flere sider pr. ark vha. Acrobat eller Reader

Du kan udskrive mere end én PDF-side på et enkelt ark papir. At udskrive flere sider pr. ark kaldes også N-up-udskrivning (som f.eks. 2-op eller 6-op). Du kan angive, hvilken rækkefølge siderne skal være i, enten vandret på siden eller i lodrette kolonner.

1. I Acrobat eller Acrobat Reader skal du vælge menuen hamburger   (Windows) Fil menu (macOS) > Udskriv.

2. Vælg Flere i afsnittet Sideskalering og håndtering i dialogboksen Udskriv.

3. Vælg en værdi i menuen Sider pr. ark.

4. Fra rullelisten Siderækkefølge skal du vælge Vandret, Vandret spejlvendt, Lodret eller Lodret spejlvendt:

5. Vælg Udskriv.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online