Læs videre, hvis du vil vide, hvordan du opretter HAR-filer i Google Chrome.

Følg nedenstående trin for at oprette en HAR-fil:

1. Åbn et Google Chrome-vindue, og åbn en ny fane.

2. Åbn udviklerværktøjerne for den pågældende side, og højreklik på > Inspect.

3. Åbn fanen Network. Kontrollér, at den røde optageknap er aktiv. Markér afkrydsningsfeltet Preserve Log.

Fanen Network
    Fanen Network
  4. Log på Captivate Prime med dine legitimationsoplysninger, og gennemgå kurset. Udfør alle de handlinger, der medfører problemet.

5. Højreklik i udviklerværktøjerne, og vælg Copy all as HAR.

Bemærk:

I nogle versioner af Google Chrome skal du muligvis vælge Copy > Copy all as HAR.

Kopiér HAR.
    Kopiér HAR.
  6. Indsæt det kopierede indhold i en Notesblok-fil. Gem den på skrivebordet som logs.har, og send den til Adobe via e-mail.