Prøv løsningsforslaget på denne side, hvis følgende fejlmeddelelse vises ved download eller opdatering af Creative Cloud-programmer:

Overførselsfejl. Klik på Prøv igen for at forsøge igen, eller kontakt kundesupporten.(49)

Fejl 49

Løsning

Følg disse trin i den viste rækkefølge. Prøv at downloade eller opdatere Creative Cloud-programmerne efter hvert trin for at finde ud af, om problemet er løst.

1. 1. Naviger til følgende placering:

Windows: C:\Brugere\[brugernavn]\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater
    Mac OS X:
    /Brugere/[brugernavn]/Bibliotek/Application Support/Adobe/AAMUpdater

2. Omdøb mappen 1.0 til 1.0_old.

Du kan f.eks. navigere til mappen AAMUpdater på computeren og ændre navnet på mappen 1.0 til 1.0_old.

2. Deaktivér midlertidigt de antivirusprogrammer, der er installeret på computeren. Undersøg, om der er specifikke anvisninger for den pågældende sikkerhedssoftware.

3. Deaktiver Windows Firewall midlertidigt, og prøv at installere igen. Aktivér firewallen, når
    installationen er færdig. Du kan få flere oplysninger i Aktivering og deaktivering af Windows Firewall.

4. Find følgende placering, og slet indholdet af mappen Temp:

• Windows:C:\Brugere\[brugernavn]\AppData\Local\Temp
    • Mac OS:  Gå til Finder.
                      ii. Vælg Gå > Gå til mappe.
                      iii. Skriv /tmp, og klik på Gå.

Yderligere oplysninger

Fejl 49 kan opstå, hvis installationsprogrammet ikke kan få adgang til en vigtig fil eller mappe under installationen. Fejlen skyldes som regel, at den installerede sikkerhedssoftware blokerer for adgangen til filer eller mapper under installationen eller opdateringen.