Hvis du modtager den følgende fejlmeddelelse, når du prøver at installere et program fra skrivebordsversionen af Creative Cloud, så forsøg løsningerne på denne side:

"Der opstod et problem ved installation af <navn på program>."

Find din fejlkode

Fejlkoden kan findes i fejlmeddelelsen eller i installationslogfilerne.

Link til flere oplysninger i fejlmeddelelsen

Når du klikker på linket Flere oplysninger i fejlmeddelelsen, kan du se den fejlkode, som Creative Cloud-skrivebordsappen benytter til at identificere problemet. Der vises også andre vigtige oplysninger, f.eks. stien til navnet på den berørte fil eller registreringsdatabaseværdien.

Flere oplysninger om fejl
Et eksempel på detaljer, som Flere oplysninger-linket leverer.

Installér logfiler

Du kan også finde fejlkoden i logfilen, som blev oprettet af installationsprogrammet. Logfilen indeholder også andre oplysninger, der kan være en hjælp til fejlfinding. Søg efter filen Install.log hér:

• Windows 7, 8 og 10 (64-bit): C:\Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\Installers
  • Windows 7, 8 og 10 (32-bit): C:\Programmer\Fælles filer\Adobe\Installers
  • Mac OS: /Bibliotek/logs/Adobe/Installers/

Bemærk:

Vises install.log-filen ikke? Nogle programmer opretter en log.gz-fil i stedet. Læs mere under Analyse af den primære installationslogfil for Creative Cloud-programmer.

Find løsningen for fejlkoden

Fejlkode Beskrivelse
Løsning
101 Produktet kunne ikke installeres
Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
102 Produktet kunne ikke installeres
Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
107 Den downloadede fil er beskadiget
Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
108 Der kører et andet installationsprogram Vent til det er færdigt, og prøv igen.
113
Der kunne ikke opnås forbindelse til Adobe-serverne
Kontrollér din internetforbindelse og indstillingerne for firewallen, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger i Avanceret fejlfinding for forbindelse.
116 Fejl under håndtering af filen i filsystemet Genstart systemet, og prøv at installere igen.
117 Netværkstilslutning eller stabilitetsproblemer For flere oplysninger se Fejlfinding af fejl 117, der opstår under download af Creative Cloud-apps.
119 Serveren svarer ikke Kontrollér internet- og firewall-indstillingerne, og klik så på Prøv igen. Du kan få flere oplysninger i Avanceret fejlfinding for forbindelse.
120 Utilstrækkelig diskplads Frigør noget plads, og klik på Prøv igen.
121 Fejl ved skrivning til den midlertidige filplacering Ret tilladelserne for den midlertidige placering.
123 Ukorrekt tilladelse på /tmp mappe Læs mere under Installationen mislykkedes | Afslutningskode 123.
126 Den downloadede fil er beskadiget Klik på Prøv igen for at downloade og installere den igen.
130
Produktet kunne ikke installeres Du skal afinstallere det program, du forsøger at installere, ved hjælp af værktøjet Creative Cloud Cleaner og derefter prøve at installere det igen.
132
Produktet kunne ikke installeres i rodmappen Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
133 Utilstrækkelig diskplads Frigør noget plads, og prøv igen.
144 Den downloadede fil er beskadiget
Klik på Prøv igen for at downloade og installere den igen.
145 Filen findes på installationsstien Omdøb/slet filen, og prøv så igen. Du kan få flere oplysninger om filen under Flere oplysninger.
146 Filen kunne ikke flyttes For flere oplysninger se Fejlkode 146 ved installation af Creative Cloud-programmer.
160 Registreringsdatabasenøglen kunne ikke oprettes Kontrollér tilladelserne, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger om registreringsdatabasen under Flere oplysninger.
183 Produktet kunne ikke installeres Klik på Prøv igen for at downloade og installere den igen.
184 Filen er låst af en anden proces Genstart systemet, og prøv at installere igen.
189 Utilstrækkelig diskplads Frigør noget plads, og prøv igen.
190 Systemkravene er ikke opfyldt Kontrollér minimumssystemkravene.
191 Produktet kunne ikke installeres Klik på Prøv igen for at downloade og installere den igen.
192 Der er allerede installeret en nyere version af programmet Du skal afinstallere den version, der er installeret, og prøve igen.
193 Installationen kan ikke fortsætte 64-bit versionen af programmet kan ikke installeres på en computer, der kører 32-bit.
195 Systemkravene er ikke opfyldt
Opgrader systemet, så det opfylder systemkravene for installation af programmet. Du kan få flere oplysninger i Systemkrav | Creative Cloud.