Ofte stillede spørgsmål vedrørende Adobe Portfolio

Opret hurtigt og enkelt en personlig hjemmeside for at kunne fremvise dit kreative arbejde med Adobe Portfolio. Gratis med ethvert Creative Cloud-abonnement.

Websteder med porteføljer, som er smukke, simple og kreative. Når ens kreative værker også er ens livsværk, er det vigtigt at kunne fremvise dem på et smukt websted med porteføljer. Med Portfolio – som er gratis med ethvert Adobe Creative Cloud-abonnement – er det nemt og enkelt at opbygge et websted, hvor du kan fremvise dit kreative arbejde. Så kan du bruge tiden på det, du er bedst til.

Gå til www.myportfolio.com for at komme i gang!

Elegante layouts

Du får et udvalg af layouts, som er designet til at fremvise dit kreative arbejde. Ideelt til ethvert kreativt område, fra kunst, illustration, fotografering, grafisk design, mode, arkitektur og levende billeder til webdesign.

Fleksible brugertilpassede design

Brug vores designs til at bygge dit eget unikke Portfolio. Vælg ét som udgangspunkt, og brug det til at skræddersy webstedet til dine behov. Hvad end du vælger et standard-layout eller tilpasser et til egne behov, fremstår værkerne smukke og perfekte.

Responsivt design

Sørg for at dine værker ser godt ud tværs af enheder, med et responsivt design, der er optimeret til alle skærmstørrelser. Se eksempler på hvordan dit websted ser ud på en stationær pc, tablet-pc og mobilenhed – imens du redigerer.

Nem tilpasning

Editoren er designet til at gøre det nemt at oprette og redigere dit websted. Du kan fokusere på dit arbejde uden at blive distraheret, og se din vision udfolde sig med bare nogle få klik.

Direkte redigering

Du kan redigere direkte, og derfor se ændringer undervejs . Du kan redigere alt det, du kan se.

Egne domæner og andet

Få mest muligt ud af dit websted med en personlig URL-adresse, sporing i Google Analytics, en kodebeskyttet side, skrifttyper fra Adobe Fonts og meget mere.

Synkronisering med projekter i Behance

Behance er verdens største online platform til fremvisning af og søgning efter kunstneriske værker. Opret et smukt websted i Portfolio, og brug Behance som platform til at skabe et netværk og blive opdaget igennem. Når projekter i Portfolio synkroniseres med en profil i Behance, kan millioner af brugere opdage og interagere med værkerne.

Adobe Portfolio er optimalt til at fremvise kreativt arbejde med. Vælg fra et udvalg af designs, der er lavet med henblik på portfolio og er designet til at passe til ethvert kreativt område fra kunst, illustration, fotografering, grafisk design, mode, arkitektur og levende billeder til webdesign og mere. Med Portfolio kan du ubegrænset inkludere gallerier af dine værker, brugerdefinderede sider og kontrollere ethvert afspekt af designet, indholdet og stylingen, for at bringe din kreative vision til live.

Portfolio er inkluderet i følgende abonnementer: Adobe Creative Cloud All Apps, Single App og Photography. Du kan læse mere om abonnementerne på Creative Cloud her: creative.adobe.com/plans.

Portfolio er inkluderet i følgende abonnementer: Adobe Creative Cloud All Apps, Single App og Photography. Du kan læse mere om abonnementerne på Creative Cloud her: creative.adobe.com/plans.

Behance er verdens største online platform til fremvisning af og søgning efter kunstneriske værker. Opret et smukt websted i Portfolio, og brug Behance som platform til at skabe et netværk og blive opdaget igennem. Når projekter i Portfolio synkroniseres med en profil i Behance, kan millioner af brugere opdage og interagere med værkerne.

Hvis du bruger Portfolio & Behance samen med hinanden, giver det størst mulighed for at få dine værker fremvist, men du kan også bruge Portfolio alene.

Hvis du har en konto til Behance:

Når du udgiver et projekt i Portfolio, vil det automatisk blive synkroniseret med din Behance profil. Ved udgivelsen vil du kunne se et afkrydsningsfelt, hvor du kan aktivere denne mulighed. Det modsatte er også gældende: Når du udgiver et projekt fra Behance, kan du synkronisere det med din Portfolio-konto. Tilpassede sider synkorniseres ikke, kun projekter.

Hvis du ikke har en konto til Behance:

Så snart du begynder at udgive projekter i Portfolio, oprettes der automatisk en Behance konto til dig. For at få adgang til den skal du logge på Behance.net med det samme Adobe ID, som du bruger til Portfolio, og du vil kunne se, at dine synkroniserede projekter allerede er på din profil. Hvis du ikke vil vise dine projekter på din Behance profil, kan du justere dine private indstillinger og fjerne dem.

Ja, du kan uploade værker direkte til Portfolio.

Kom godt i gang med at indhold til dit projekt eller din tipassede side ved at klikke på "+" ikonet i den venstre søjle. Da projektets indhold sunkroniseres mellem Behance og Portfolio, betyder dette, at du kun skal oploade én gang, og derefter har du adgang til dette projektindhold under begge tjenester. Men du kan vælge kun at bruge Portfolio til at tilføje dit indhold, så du aldrig skal forlade denne tjeneste for at skabe hele dit websted.

Portfolio er et nyt værktøj, som kun er tilgængeligt gennem Adobe Creative Cloud All Apps, Single App, og Photography abonnementer. Du kan læse mere om abonnementerne på Creative Cloud her: creative.adobe.com/plans.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online