Adobe Creative Cloud-medieafspilningsprogrammer går ned i Mac OS

• Hver gang du prøver at åbne Adobe Media Encoder CC, går det ned.
  • Programmet går ned, hver gang du vil eksportere fra Adobe Premiere Pro via Fil > Eksport > Medie.
  • Programmet går ned, hver gang du vil overføre mediefiler ved at trykke på Overfør eller via Fil > Overfør i Adobe Prelude CC.

Dette problem opstår kun på Mac OS.

Installer den seneste opdatering af Creative Cloud-programmet

Der er blevet udgivet en opdatering af Creative Cloud, som løser dette problem for de fleste brugere. I de fleste tilfælde hentes og installeres opdateringen automatisk i Creative Cloud, når du logger på. I nogle tilfælde bliver du nødt til at logge af og på igen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Alternativ løsning

Giv din brugerkonto læse/skrive-adgang til mappen Adobe-indstillinger.

Bemærk: Som løsning anbefales overførsel og installation af Creative Cloud-skrivebordsprogrammets nyeste version. Følgende information betragtes som forældet og gives kun som reference.

Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Åbn et nyt vindue i Finder.
  2. Hold Alt-tasten nede, og klik på Start-menuen og derefter Bibliotek. (Bibliotek kommer først til syne, når du holder Alt-tasten nede.)
  3. Find og åbn mappe Indstillinger.
  4. Gå ind i mappen Adobe i mappen Indstillinger.
  5. Klik på Adobe-mappen, og tryk på Kommando + I for at åbne Hent info.
  6. Kontrollér, om din brugerkonto er opført i afsnittet Deling og tilladelser nederst i vinduet Hent info. Du bør også kontrollere, om dens rettighed er indstillet til Læse og skrive.
  7. Hvis ikke din brugerkonto er opført her, skal du gøre følgende.
    1. Klik på låseikonet nederst i vinduet.
    2. Opgiv dine brugeroplysninger, når du bliver bedt om dem
    3. Klik på knappen + for at tilføje din brugerkonto.
    4. Klik på din brugerkonto og derefter på Vælg
    5. Du kan ændre din brugerkontos rettighed til Læse og skrive ved at klikke på Skrivebeskyttet og ændre dette til Læse og skrive
    6. Klik på låsen igen, når du er færdig med at ændre tilladelserne.
  8. Hvis din brugerkonto allerede er opført, men er skrivebeskyttet, skal du følge ovenstående vejledningstrin, men springe over c og d.

Yderligere oplysninger

En nylig opdatering af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet introducerede en fejl, der muligvis er skyld i, at Adobe-mappen i mappen Indstillinger ikke har de rigtige brugertilladelser. Når et CC-program forsøger at få adgang til denne mappe, men ikke kan skrive til den, går programmet ned. Det tekniske team er klar over problemet og arbejder på at løse det. I mellemtiden kan programmet åbnes uden fejl, hvis tilladelserne i Adobe-mappen rettes manuelt.