Mens du downloader eller installerer et Creative Cloud-produkt (f.eks. Photoshop eller Illustrator), får du et af følgende problemer:

• Installationen hopper fra 0% til 99% og ruller så tilbage.
  • Installationen udføres uden fejl, men du får ikke mulighed for at åbne produktet i Creative Cloud-desktop-appen. I stedet vises valgmuligheden for at installere.

Denne fejl er oplistet i logfilerne som Fejl: 130.

---------------------------------- Sammendrag ----------------------------------
 - 1 alvorlig(e) fejl, 0 fejl, 0 advarsler

ALVORLIG: Der opstod en fejl i installationsprocessen medfejlkode 130 fejlbesked
--------------------------------------------------------------------------------

02/27/17 14:55:37:299 | [INFO] |  | HDSetup | HDPIM | HDPIMSessionManager |  | HDPIM | 20008 | Inden i hdpimTerminateSession
02/27/17 14:55:37:752 | [INFO] |  | HDSetup | HDPIM | HDPIMSessionManager |  | HDPIM | 20008 | Exiting hdpimTerminateSession, lukket session '0'
02/27/17 14:55:37:758 | [INFO] |  | HDSetup | HDSetup | AppContext |  | HDSetup | 20002 | Exit Code: 130

Bemærk:

Yderligere oplysninger at finde fejlkode i logfilerne, se Find din fejlkode.

Løsning 1: Afinstaller det produkt, du prøver at installere

• macOS

Navigér til Program > [Creative Cloud produkt] og dobbeltklik på Afinstaller [Creative Cloud produkt].

Hvis du f.eks. skal installere Photoshop, skal du åbne Programmer > Adobe Photoshop CC 2017 og dobbeltklikke på Afinstaller Adobe Photoshop CC 2017.

uninstall-app-mac_v1
    • Windows

Gå til Kontrolpanel > Programmer > Programmer og funktioner, vælg Creative Cloud-produktet og klik på Afinstaller.

Hvis du f.eks. skal installere Photoshop, skal du åbne Kontrolpanel > Programmer > Programmer og funktioner, vælge Adobe Photoshop CC 2017, og klikke på Fjern.

uninstall-app-win
  1. Download og installer Creative Cloud-programmet. Du kan læse mere i Download af Creative Cloud-programmer.

Løsning 2: Brug værktøjet Adobe Creative Cloud Cleaner

1. Kør Adobe Creative Cloud Cleaner Tool, og fjern det produkt, du prøver at installere. For yderligere information, se Brug værktøjet Creative Cloud Cleaner til at løse installationsproblemer.

2. Efter du har installeret værktøjet Adobe Creative Cloud Cleaner, skal du installere dit Creative Cloud-produkt. Der er flere oplysninger i Download dine Creative Cloud-apps.