Når du logger på Creative Cloud via skrivebordsprogrammet Creative Cloud, får du følgende fejlmelding:

"Adgang nægtet. Du har ikke rettigheder til at bruge tjenesterne i Creative Cloud på grund af Service Eligibility Requirements (kravene til rettigheder til tjenesten)."

Løsning

Opdater dit Adobe-id. Dit Adobe-id blev ikke opdateret eller mangler påkrævede oplysninger, eksempelvis din fødselsdato.

1. Log ind på http://www.adobe.com/dk.
  2. Indtast din fødselsdato, når du bliver bedt om det.
  3. Klik på Opdater.

Bemærk:

Hvis du indtastede forkert fødselsdato, som ikke opfylder alderskravet, så skal du vente 24 timer og så indtaste en ny fødselsdato.