Comsign

Comsign-logo

Oversigt

Comsign har hovedkvarter i Tel Aviv, Israel, og har været en anerkendt certifikatmyndighed siden 2003. Comsign er et datterselskab af Comda Group, og deres digitale certifikater overholder mange forskellige bestemmelser, herunder certificering for ETSI EN 319 411-2 på QCP-niveau.

Ved brug af den åbne Cloud Signature Consortium-standard tilbyder Comsign følgende signaturcertifikater i overensstemmelse med Israels lov om elektroniske signaturer 5761-2001, der virker med Acrobat Sign-cloudsignaturer:

• Certificerede elektroniske signaturer (חתימה אלקטרונית מאושרת)
  • Avancerede elektroniske signaturer
  • Certificerede elektroniske segl
  • Avancerede elektroniske segl

For administratorer

Gennemgå Konfigurer udbydere af cloud-signaturer for at få mere at vide om, hvordan du bedst konfigurerer cloud-signaturer til brug i din organisation.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online