Adobe Send & Track – tjenesteopdateringer

Hvad ændrer sig i Send og spor-tjenesten?

Fra 11. juli 2018 vil Adobe Send & Track ikke længere være tilgængelig som en separat abonnementstjeneste.

Fra 18. september 2018 vil brugerdefineret branding ikke længere være tilgængelig.

Basisfunktionalitet til at sende filer vil fortsat være en del af den gratis Adobe Document Cloud-konto. Den fulde delingsfunktionalitet til at sende og spore filer, inkl. tilpassede invitationer, store dokumenter, billeder samt lyd- og videofiler, vil forblive en del af Adobe PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC og Adobe Acrobat Pro DC.

Hvis jeg er en eksisterende Send og spor-kunde, kan jeg så fortsætte med at bruge tjenesten?

Eksisterende kunder har fortsat adgang til af sendelses- og sporingsfunktioner.

Hvad sker der, hvis mit Send og spor-abonnement udløber, eller jeg opsiger det?

Hvis dit Send og spor-abonnement slutter, vil du ikke kunne købe Send og spor igen som en separat tjeneste. Hvis du ønsker afsendelses- og sporingsfunktioner, kan du købe PDF Pack eller Acrobat DC-abonnement.

Kan jeg få en refusion eller pengene tilbage?

Du kan kontakte Adobe-kundeservice og anmode om en refusion. Din originale betalingsmetode refunderes til et forholdsmæssigt beløb baseret på den resterende tid af dit abonnement.

Har jeg adgang til mine filer, hvis jeg opsiger mit Send og spor-abonnement?

Hvis du er logget på Document Cloud med dit Adobe ID, kan du stadig downloade dine filer. Og du vil stadig kunne sende filer, men mulighederne for filformat og -størrelse vil være begrænset, eftersom din konto nu vil være en Document Cloud-konto.

Hvilken fildelingsfunktionalitet er tilgængelig med en gratis Document Cloud-konto?

Bruger af en gratis Document Cloud-konto kan oprette et link for at dele filer med andre og se, hvor mange modtagere der har set deres delte filer.

Kom i gang med din konto

Hvad er Adobe Send & Track?

Send og spor er en Adobe Document Cloud-tjeneste. Brug Send og spor til at sende filer som links, spore de filer, du sender til enkeltpersoner, og få bekræftelse, når andre ser din fil. Når du bruger Send og spor til at sende dine filer, behøver du ikke bekymre dig om, at e-mailklienter afviser store filer. Og du kan bruge det til at spore, hvad du har sendt, i stedet for at være afhængig af dag til dag-leveringssporing – eller dit mailsystem – som et lagersystem.

Hvordan åbner jeg Adobe Send & Track?

Med et abonnement på PDF Pack eller Acrobat Pro DC har du adgang til Adobe Send & Track fra forskellige steder. Se detaljer på prissiden.

Hvad er systemkravene for Send og spor?

Se systemkravene for at få oplysninger om understøttede konfigurationer.

Virker Send og spor med mobilenheder?

Send og spor virker med Adobe Document Cloud-tjenester, så uanset hvor du logger på din konto fra en webbrowser på din mobilenhed, vil du se Send og spor som en af dine muligheder. Mobiloplevelsen er optimeret til tablet, så hvis du sender fra din telefon, kan hele siden muligvis ikke vises på din skærm.

Desuden kan du med den gratis Acrobat Reader-mobilapp til iOS- og Android-enheder sende filer til andre hurtigt og nemt, men du skal stadig bruge din browser til at spore filer ved hjælp af det online dashboard.

Hvilke sprog fås Send og spor på?

Send og spor fås på engelsk, dansk, hollandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, brasiliansk portugisisk, spansk og svensk.

Hvilke Adobe-produkter omfatter Adobe Send & Track?

For at få funktionen Adobe Send & Track skal du abonnere på ét af følgende produkter:

• Adobe PDF Pack
  • Adobe Acrobat Standard DC
  • Adobe Acrobat Pro DC
  • Adobe Creative Cloud All Apps, Teams eller Enterprise

Hvilken support er der til Send og spor?

Der ydes teknisk support via onlineproduktet Hjælp, artikler i vidensbasen og moderatorstyrede fora. Få flere oplysninger under Hjælp og support. Betalende Adobe Send & Track-abonnenter kan også kontakte support via chat eller telefon.

Er Adobe Document Cloud sikkert?

Ja. Hos Adobe er sikkerhedspraksisser dybt integreretivores interne kultur, softwareudvikling samt serviceprocesser. Uanset om det er relateret til identitetshåndtering, datafortrolighed eller dokumentintegritet, anvender Adobe Document Cloud førende sikkerhedspraksisser til at beskytte dine dokumenter, data ogpersonligtidentificerbare oplysninger i størst muligt omfang. Få flere oplysninger om vores virksomheds sikkerhedspraksisser, Adobe Secure Product Lifecycle eller Adobe Document Cloud-sikkerheden på Adobe Security-siderne på adobe.com.

Opret profil/log på

Hvordan køber jeg Adobe Send & Track?

For at få funktionen Adobe Send & Track skal du abonnere på ét af følgende produkter:

• Adobe PDF Pack
  • Adobe Acrobat Standard DC
  • Adobe Acrobat Pro DC
  • Adobe Creative Cloud All Apps, Teams eller Enterprise

Hvordan logger jeg på Adobe Send & Track?

Gå til https://cloud.acrobat.com, og angiv dit Adobe ID-brugernavn og -adgangskode.

Jeg har glemt min adgangskode – hvordan nulstiller jeg den?

Du kan nulstille din adgangskode ved at klikke på "Problemer med at logge på?" på loginsiden for Adobe Send & Track. Se, om du har fået en mail med instruktioner til nulstilling af adgangskode.

Jeg har ikke modtaget en bekræftelse af mailadresse

Under mailbekræftelsen af nulstillingen af adgangskoden sendes der meddelelser til din mailadresse. Nogle gange lander mails i spammappen. Kontrollér først denne mappe. Hvis du stadig ikke har fået en meddelelse fra Adobe, skal du kontakte Adobes tekniske support.

Arbejde med Adobe Send & Track

Hvilke filformater understøtter Adobe Send & Track?

Send og spor understøtter et stort antal filformater, inklusive Adobe Creative Suite-filformater, zip-filer, Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-filer. Send og spor understøtter også en række lyd- og videoformater.

Der er dog nogle filtyper, der ikke kan deles med Send og spor.

Ekskluderede filtyper er:

• Skrifttypeformater (som f.eks. TTF, DFONT, OTF)
  • Arkivformater (TGZ, RAR 7Z, SIT, JAR, WAR, CAB)
  • Systemfiler og eksekverbare formater (EXE, DLL, JS, VB, BAT, CMD, COM, CPL, SH, CSH, TCSH, KSH, BASH, ZSH, INF, HTA, HLP, INS, ISP, VB, JSE, LNK, MS, PIF, SCR, SHS, WS)
  • Webfiler (CHM, CRT)
  • Databasefiler (MDB)
  • Rasterbilledfiler (PCD, SCT)

Hvilke kilder kan jeg sende filer fra?

Send og spor lader dig sende filer, der er gemt på din computer, eller filer, som du allerede har uploadet til Adobe Document Cloud. Få flere oplysninger om lagring af dokumenter med Adobe Document Cloud ved at klikke her.

Skal jeg dele med en bestemt person, eller kan jeg dele med mange personer på én gang?

Du har to muligheder for fildeling:

• Du kan sende en mail til en bestemt person eller flere personer, så de får adgang til pågældende fil.
  • Du kan dele et "Anonymt link", som du frit kan udgive (du kan også bare maile linket til et par personer, hvis du foretrækker det). Et anonymt link indeholder ikke oplysninger om tilpasset sporing eller visning.

Hvordan kan personer åbne de filer, jeg sender dem?

Når du sender en fil til en person, får vedkommende en mail om, at filen er tilgængelig til dem. Når de klikker på linket i mailen, åbnes der en side, hvor de kan se filen (for det meste*) og downloade den. De skulle kunne udføre denne proces fra en computer, tablet eller en smartphone.

* Eksempelvisning virker for bestemte filtyper som f.eks. PDF-, grafik- og Microsoft Office-filer, men ikke andre såsom videofiler eller Zip-filer.

Hvor ser jeg alle de filer, jeg har sendt?

Når du er logget på din konto, kan du nemt finde de filer, du har sendt.

• Hvis du arbejder i en webbrowser, skal du klikke på fanen Filer og derefter "Sendte filer".
  • Hvis du arbejder i Acrobat Reader DC eller Acrobat DC, skal du klikke på fanen Start og derefter "Sendt".

Du kan derefter klikke på en transaktion for at få flere oplysninger og se alle filens sporingsdata.

Hvilke slags oplysninger registrerer Adobe Send & Track?

Send og spor viser dig et par forskellige slags oplysninger om en sendt fil:

• Hvornår filen blev sendt.
  • Hvem den blev sendt til (viser navnet, som der blev sendt en tilpasset invitation til, eller blot "anonym", hvis du delte et anonymt link).
  • Hvor ofte hver modtager fik vist en fil, der blev sendt via en tilpasset invitation.
  • Hvornår hver modtager fik vist den.

Kan jeg se, hvem der har set filen?

Når du sender en tilpasset invitation til bestemte personer, sporer Send og spor, hvornår disse personer ser eller downloader filen. Hvis du deler et anonymt link, sporer Send og spor imidlertid ikke, hvem der ser eller downloader filen. Du vil blot kunne se antallet af visninger eller downloads.