Du kan hurtigt dele et link til et PDF-dokument med andre til visning. Dokumentet, der deles som et link, kan åbnes i alle browsere og på alle enheder. Dokumentet gemmes sikkert i Adobe Document Cloud.

Modtagere får en mail med et link, og de kan klikke på linket for at se dokumentet i en browser. Login kræves ikke.

Bemærk:

Du kan læse om konfiguration af gennemgange for dine PDF-dokumenter under Start af en PDF-gennemgang online.

Del PDF'er

1. Log på Adobe Document Cloud Hjem på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. Klik på Filer i panelet i Adobe Document Cloud Hjem. Alle dine filer, der er gemt i din Adobe Document Cloud-konto, vises.

3. Vælg en fil, du vil dele, og klik på Del i den højre rude. Delingsdialogboksen vises.

Vælg en fil, du vil dele

Bemærk:

Hvis du ikke ser delingsindstillingerne på højre side af vinduet, skal du klikke på knappen Del øverst til højre i vinduet.

4. Hvis du vil tilføje flere filer, skal du klikke på Tilføj filer og derefter gennemse og vælge filerne.

5. Del filen med en af følgende metoder:

Send tilpassede invitationer med delingsmuligheden i Adobe Document Cloud

De detaljerede sporingsoplysninger er tilgængelige for filer, der deles med et tilpasset link til enkeltpersoner.

1. Klik på Inviter personer. Angiv eller vælg mailadressen på dem, der skal modtage filen.

2. Felterne Emne og Meddelelse er ligesom dem, du bruger til at sende mailen, og vises for dine modtagere på samme måde. Angiv de ønskede oplysninger.

3. Fravælg muligheden Tillad kommentarer til gennemgang, og klik derefter på Send. Dine modtagere får en mail om, at filen deles med dem.

Angiv de ønskede oplysninger og klik på Send.

Send et anonymt eller offentligt link i en mail

Et anonymt eller offentligt link gør filerne tilgængelige for alle, der klikker på linket. De detaljerede sporingsoplysninger er desuden ikke tilgængelige for filer, der bruger offentlige links.

1. Klik på Hent et link.

2. Fravælg muligheden Tillad kommentarer til gennemgang, og klik derefter på Opret link. De valgte filer uploades til Adobe Document Cloud, og der oprettes et offentligt link.

Hent og opret link
  3. Klik på Kopiér linkog og del linket til modtagerne i en mail.

Modtageroplevelsen

Modtagere får en mail om, at filen deles med dem. Mailen indeholder knappen Vis og et link til det delte dokument. Når der klikkes på linket eller knappen, åbnes dokumentet i en browser. Modtagere kan også om nødvendigt downloade dokumentet.

Se skærmbilledeksempler nedenfor, der viser den mailnotifikation, som en modtager har modtaget.

Modtaget link i mail
Mailnotifikationen med et link til det delte dokument

Spor delte filer

Når modtageren ser filen, får du en notifikation i Adobe Document Cloud og en mail. For at se og spore alle filerne, der er delt til visning, skal du gøre følgende:

1. Klik på Til visning i panelet i Adobe Document Cloud Hjem. Alle de filer, der er delt til visning, vises sammen med følgende oplysninger:

• Navn:Navnet på den fil, der deles til gennemgang.
    • Sendt/modtaget: tidsstemplet til den fil, der er sendt eller modtaget til visning.
    • Ejer: navnet på den person, der sendte filen.
    • Status: viser antallet af personer, der har set filen.
    Handlinger på delte filer
  2. Vælg filen for at se dens detaljer. I højre rude kan du udføre enhver af følgende handlinger:

• Del filen med flere modtagere. Udvid modtagerlisten. Klik på Tilføj modtagere, angiv mailadressen til den modtager, du vil dele filen med, og klik derefter på Send invitation.
    • Vis aktiviteten og tidsstemplet på den delte fil. Udvid Aktivitet for at se detaljer som Sendt til, Set af og Downloadet af modtagerne.
    • Annuller deling af linket, hvis du vil forhindre andre i at se eller downloade filen.
    • Kopiér delt link for at kopiere linket og dele det med andre modtagere.
    • Download filen for at gemme den på din lokale maskine.
    • Slet link sletter filen permanent fra Adobe Document Cloud.
    Detaljer om delt fil