Brug Adobe Document Cloud til at gemme og dele store filer online. Du kan nemt uploade filer i Document Cloud og administrere dem fra din computer eller mobilenhed.

Log på Adobe Document Cloud

Gå til Document Cloud Hjem, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

I panelet skal du klikke på Filer. Alle dine filer og mapper vises.

Dine filer, der er gemt i Adobe Document Cloud
Liste over dine filer, der er gemt i Adobe Document Cloud

Når du vælger en fil, kan du se de tilgængelige kommandoer for filen, som er baseret på dens type. Når du f.eks. vælger en PDF-fil, kan du se alle kommandoer undtagen Opret PDF. Når du vælger en mappe, kan du på samme måde kun se de mappespecifikke kommandoer som f.eks. Omdøb, Flyt, Download og Slet.

Overfør filer

Med Adobe Document Cloud kan filer overføres til skyen på flere forskellige måder. Tilføj filer ved at gøre et af følgende:

• I sektionen Hurtig start i Document Cloud Hjem skal du klikke på Upload fil. Vælg den eller de filer, du vil overføre, i dialogboksen Filoverførsel, og klik derefter på Åbn.

• Hvis du overfører filer til en ny eller tom mappe, skal du åbne mappen og derefter klikke på ikonet Filupload øverst til højre i programvinduet. Træk filer fra din computer over til programvinduet.

Der vises en statuslinje, når Document Cloud uploader dine filer og scanner dem for vira.

Upload filer i en mappe

Administrer filer

Sådan omdøbes en fil

1. Vælg filen, og klik derefter på Omdøb i den højre fane.
  2. Rediger navnet, og klik derefter på Gem.

Sådan downloades en fil

• Vælg filen, og klik derefter på Download i den højre fane.
Download en fil

Sådan flyttes en eller flere filer til en anden mappe

1. Vælg filen, og klik derefter på Download i den højre fane.
  2. Vælg en relevant mappe, og klik derefter på knappen Flyt.

Hvis du vil oprette en mappe, skal du klikke på ikonet Ny mappe øverst til højre på siden. Giv mappen et navn, og klik derefter på knappen Opret.

Sådan deles en eller flere filer

1. Vælg filen, og klik derefter på Del i den højre fane.
  2. I panelet Del kan du invitere personer til at se eller gennemgå filen.

Få flere oplysninger under Del og spor PDF'er online.

Sådan slettes en eller flere filer

1. Vælg filerne, og klik derefter på Slet i den højre fane.
  2. Klik på knappen Fortsæt.

Du kan også vælge en mappe for at omdøbe, flytte eller slette den.

Sortér, filtrer og søg efter filer

Du kan sortere filer efter navn, ændringsdato, åbningsdato, tilføjelsesdato eller størrelse.

Hvis du vil søge efter de filer, du har overført til Document Cloud, skal du angive et søgeord i feltet Søg øverst i programvinduet og derefter trykke på Enter-tasten. Du kan se en liste over alle dine gemte dokumenter, der passer til dine søgekriterier.

1. Klik på Navn i sidehovedet.

2. Vælg et filter fra pop op-menuen Sortér efter.

Sortér filer

Vis filer

1. Vælg en fil for at se den. Der vises et lille eksempel i højre rude. Du kan også se oplysninger om filen som f.eks. type, ændringsdato og størrelse.
    I eksempeltilstand kan du udføre handlinger som at slette, downloade eller omdøbe filen med værktøjerne i den højre rude.
  2. Hvis du vil se et større fileksempel, skal du klikke på selve filen for at åbne det i fuld eksempeltilstand.
    I den fulde eksempeltilstand kan du eksportere eller oprette PDF'er, udfylde og underskrive en PDF-formular, organisere sider i en PDF og sende et dokument til underskrivelse. Indstillingerne varierer baseret på den valgte dokumenttype.
  3. Du kan også dele dokumentet fra den fulde eksempeltilstand ved at klikke på fildelingsikonet () på den øverste værktøjslinje.
  4. HUD er hele tiden vist, medmindre du har valgt at Frigøre HUD.
  5. Hvis du vil frigøre HUD, skal du holde markøren over den nederste del af eksemplet, og når HUD vises, skal du klikke på ikonet Fastgør til bund .

Hvis du vil lukke det fulde eksempel og gå tilbage til filvisningen, skal du klikke på tilbageknappen øverst til venstre i programvinduet.