Licensproblemer | Creative Cloud 2019

Brug dette dokument til at løse licensproblemer i Creative Cloud 2019.

Fejlnumre og beskrivelser

Vælg et fejlnummer for at få flere oplysninger

Netværksfejl

Fejl

Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

102

Appen kunne ikke oprette forbindelse til Adobes servere for at bekræfte dine licensoplysninger.

• Kontrollér netværksforbindelsen.
  • Hvis du er bruger i en virksomhed, skal du kontakte it-administratoren for at kontrollere problemer i forbindelse med firewall, DNS-server eller omdirigering af værtsfil.

106

Appen forsøgte at oprette forbindelse til Adobe-serverne, men fik timeout.

Vi kan ikke bekræfte din abonnementsstatus

Hvis du er offline, skal du deaktivere synkroniseringen af computerens ur med internettet.

For Acrobat-brugere på Windows: Hvis du fik denne fejlmeddelelse til Acrobat på Windows, især når Trend Micro-antivirus version 15.0 eller tidligere er installeret og aktiveret på computeren, kan du finde ud af, hvordan du løser problemet.

Certifikat- eller legitimationsfejl

Fejl

Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

201

Appen kunne ikke downloade din profil eller licensdata.

• Genstart appen.
  • Ellers, Log af og log på appen igen.
  • Ellers, Log af og log på appen igen med en anden konto.

202

Adobe-udstedte certifikater skal downloades på din computer, for at Adobe-apps kan køre. Denne fejl opstår, når disse certifikater enten mangler eller er ugyldige.

Slet certifikater, der starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content:

203

Appen kan ikke læse bruger- og licensoplysningerne fra Adobe-serverne.

• Genstart appen.
  • Ellers, Log af og log på appen igen.
  • Ellers, Log af og log på appen igen med en anden konto.
  • Slet ellers certifikater, der starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content. Hvis du bruger en macOS-computer, skal du bruge Hovednøglering. Hvis du bruger en Windows-computer, skal du bruge Certifikatstyring.

204

Appen kan ikke få et gyldigt svar fra Adobe-serverne.

• Genstart appen.
  • Ellers, Log af og log på appen igen.
  • Ellers, Log af og log på appen igen med en anden konto.

205

Appen kan ikke gemme dine profil- og licensoplysninger på det sikre lager (nøglering i MacOS og Legitimationsstyring i Windows) på din computer.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

206

Appen har et problem med at læse godkendelsesrelaterede oplysninger fra Hovednøglering (for macOS) eller Legitimationsstyring (for Windows).

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

207

Appen kan ikke læse bruger- og licensoplysningerne på din computer.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

208

Bruger- og licensoplysningerne på din computer er beskadigede.

• Log af og log på appen igen.

209

Appen kan ikke slette bruger- og licensoplysningerne på din computer.

• Log af og log på appen igen.
  • Ellers:

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

Fejl

Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

210

Appen kan ikke gemme eller hente bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

• Log af og log på appen igen.
  • Ellers:

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

211

Bruger- eller licensdatabutikken i Hovednøglering eller Legitimationsstyring ser ud til at være ugyldig.

Slet certifikater, der starter med Adobe User og Adobe App:

212

Bruger- eller licensdatabutikken i Hovednøglering eller Legitimationsstyring ser ud til at være ugyldig.

Slet certifikater, der starter med Adobe User og Adobe App:

213

Bruger- eller licensdatabutikken i Hovednøglering eller Legitimationsstyring ser ud til at være ugyldig.

Slet certifikater, der starter med Adobe User og Adobe App:

214

Appen kan ikke oprette forbindelse til Adobe-serverne og godkende brugeren.

ELLER

Appen har kørt i lang tid.

• Log af og log på appen igen.
  • Ellers, Log på med en anden konto.
  • Ellers:

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

215

Appen kan ikke gemme licensoplysningerne på din computer.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

216

En ugyldig pakke af appen er installeret på computeren.

• Genstart appen.
  • Ellers, afinstaller appen, og installer den igen.

217

Der er et problem med at oprette forbindelse til Adobe-serverne.

• Genstart appen.

219

Appen kan ikke gemme data til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

Fejl

Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

220

Appen har kørt i lang tid på computeren, og appsessionen er udløbet.

Eller

Du har logget af denne computer eksternt fra dialogboksen over aktivering.

• Genstart appen.
  • Ellers, vent 5-10 min. på at appen bliver klar.

221

Brugeren matcher ikke til denne computer.

222

Ser ud til at være en fejl på Adobe-serverne.

• Genstart appen.
  • Ellers, installer appen igen.

223

Ser ud til at være en fejl på Adobe-serverne.

• Genstart appen.

224

Tilladelserne til Hovednøglering eller Legitimationsstyring er ugyldige.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

225

Tilladelserne til Hovednøglering eller Legitimationsstyring er ugyldige.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

226

Tilladelserne til Hovednøglering eller Legitimationsstyring er ugyldige.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

227

Appen kan ikke gemme, læse, eller slette bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

229

Der opstod fejl i appen under forsøg på at hente data relateret til din konto

• Log af og log på appen igen.
  • Ellers, Log af og på ved hjælp af klientappen til Creative Cloud.
  • Ellers, Log på med en anden konto.

Fejl

Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

230

Appen kan ikke oprette forbindelse til Adobe-serverne.

• Log af og log på appen igen.
  • Ellers, Log på med en anden konto.
  • Ellers, genstart computeren.

232

Appen kan ikke oprette forbindelse til Adobes kontoadministrationsservere.

233

Appen kan ikke oprette forbindelse til Adobe-servere.

• Log af og log på appen igen.
  • Log på med en anden konto.

236

Appen kan ikke forstå svaret fra serveren.

237

Appdataene på computeren er beskadigede.

• Log af og log på appen igen.

238

Appen kan ikke gemme, læse, eller slette bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

239

Appen kan ikke gemme, læse, eller slette bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

Fejl

Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

240

Appen kan ikke gemme bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

241

Appen kan ikke slette bruger- eller licensdata fra Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

243

Der var problemer med at gemme data på din computer.

• Genstart appen.
  • Ellers, genstart computeren.

244

Der var problemer med at gemme data på din computer.

• Log af og log på appen igen.
  • Ellers, genstart appen.
  • Ellers, genstart computeren.

245

Adobe-certifikaterne på computeren er beskadigede.

Slet certifikater, der starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content:

246

Appen kan ikke gemme, læse, eller slette bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

247

Opstår, når det downloadede installationsprogram er ugyldigt.

• Geninstaller appen

248

Appen kan ikke gemme, læse, eller slette bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

Fejl

Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

251

Appen registrerede et problem med computersystemets ur.

• Kontrollér, om computerens ur viser det korrekte klokkeslæt og er indstillet til den korrekte tidszone. Du kan læse mere om emnet i dette dokument.
  • Ellers, opret forbindelse til internettet, og start appen.

Identitetsfejl

Fejl

Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

301

Du er blevet logget ud af appen, og logonskærmen vises.

• Log på appen.

302

Der ser ud til at være et konfigurationsproblem på Adobe-serverne.

303

Der ser ud til at være et konfigurationsproblem på Adobe-serverne.

304

Der ser ud til at være et konfigurationsproblem på Adobe-serverne.

306

Opstår på grund af et serverkonfigurationsproblem.

307

Der ser ud til at være et konfigurationsproblem på Adobe-serverne.

308

Der blev modtaget en fejl fra Adobe-serverne.

• Log af og log på appen igen.

Fejl

Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

312

Opstår, når status for bekræftelse af e-mailadressen ikke opfylder den gældende politik.

• Gå til adobe.com, log på, og gå derefter til Administrer konto.
  • Ellers, Log af og log på adobe.com igen.

313

Der er et problem med din brugerkonto.

• Gå til adobe.com, log på, og gå derefter til Administrer konto.

314

Opstår, når it-administratoren har markeret din konto. Det kan skyldes, at det offentliggjorte indhold blev rapporteret upassende af læserne.

315

Der er et problem med abonnementet.

For eksempel en betalingsfejl.

• Gå til adobe.com, log på, og gå derefter til Administrer konto.

316

Tjenesten er ikke tilgængelig med abonnementerne knyttet til kontoen.

• Gå til adobe.com, log på, og gå derefter til Administrer konto.

318

Din adgangskode er blevet ændret.

• Log af og log på appen igen.

319

E-mailadressen i din konto kræver en opdatering.

• Gå til adobe.com, log på, og gå derefter til Administrer konto.

Fejl

Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

320

Din aldersbekræftelse afventer.

• Gå til adobe.com, log på, og gå derefter til Administrer konto.

Der er en konfigurationsfejl på Adobe-serverne.

Appen kan ikke få kontakt til Adobe-serverne.

Serverrelaterede fejl

Fejl

Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

Der er en konfigurationsfejl på Adobe-serverne.