Brug dette dokument til fejlfinding af licensfejl i CC 2019.

Fejlnumre og beskrivelser

Vælg et fejlnummer for at få flere oplysninger

Netværksfejl

Fejl Beskrivelse Sådan fejlfinder du
102

Appen kunne ikke oprette forbindelse til Adobes servere for at bekræfte dine licensoplysninger.

• Kontrollér netværksforbindelsen.
  • Hvis du er bruger i en virksomhed, skal du kontakte it-administratoren for at kontrollere problemer i forbindelse med firewall, DNS-server eller omdirigering af værtsfil.
106 Appen forsøgte at oprette forbindelse til Adobe-serverne, men fik timeout.

Certifikat- eller legitimationsfejl

Fejl

Beskrivelse Sådan fejlfinder du
201

Appen kunne ikke downloade din profil eller licensdata.

• Genstart appen.
  • Ellers, Log af og log på appen igen.
  • Ellers, Log af og log på appen igen med en anden konto.
202 Adobe-udstedte certifikater skal downloades på din computer, for at Adobe-apps kan køre. Denne fejl opstår, når disse certifikater enten mangler eller er ugyldige.
Slet certifikater, der starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content:
203 Appen kan ikke læse bruger- og licensoplysningerne fra Adobe-serverne.
  • Genstart appen.
  • Ellers, Log af og log på appen igen.
  • Ellers, Log af og log på appen igen med en anden konto.
  • Slet ellers certifikater, der starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content. Hvis du bruger en macOS-computer, skal du bruge Hovednøglering. Hvis du bruger en Windows-computer, skal du bruge Certifikatstyring.
204 Appen kan ikke få et gyldigt svar fra Adobe-serverne.
  • Genstart appen.
  • Ellers, Log af og log på appen igen.
  • Ellers, Log af og log på appen igen med en anden konto.
205 Appen kan ikke gemme dine profil- og licensoplysninger på det sikre lager (nøglering i MacOS og Legitimationsstyring i Windows) på din computer.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

206 Appen har et problem med at læse godkendelsesrelaterede oplysninger fra Hovednøglering (for macOS) eller Legitimationsstyring (for Windows).

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

207

Appen kan ikke læse bruger- og licensoplysningerne på din computer.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

208 Bruger- og licensoplysningerne på din computer er beskadigede.
  • Log af og log på appen igen.
209 Appen kan ikke slette bruger- og licensoplysningerne på din computer.
  • Log af og log på appen igen.
  • Ellers:

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

Fejl Beskrivelse Sådan fejlfinder du
210 Appen kan ikke gemme eller hente bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.
  • Log af og log på appen igen.
  • Ellers:

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

211 Bruger- eller licensdatabutikken i Hovednøglering eller Legitimationsstyring ser ud til at være ugyldig.
Slet certifikater, der starter med Adobe User og Adobe App:
212 Bruger- eller licensdatabutikken i Hovednøglering eller Legitimationsstyring ser ud til at være ugyldig.

Slet certifikater, der starter med Adobe User og Adobe App:

213 Bruger- eller licensdatabutikken i Hovednøglering eller Legitimationsstyring ser ud til at være ugyldig.

Slet certifikater, der starter med Adobe User og Adobe App:

214

Appen kan ikke oprette forbindelse til Adobe-serverne og godkende brugeren.

ELLER

Appen har kørt i lang tid.

• Log af og log på appen igen.
  • Ellers, Log på med en anden konto.
  • Ellers:

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

215 Appen kan ikke gemme licensoplysningerne på din computer.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

216 En ugyldig pakke af appen er installeret på computeren.
  • Genstart appen.
  • Ellers, afinstaller appen, og installer den igen.
217 Der er et problem med at oprette forbindelse til Adobe-serverne.
  • Genstart appen.
219 Appen kan ikke gemme data til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

Fejl Beskrivelse Sådan fejlfinder du
220

Appen har kørt i lang tid på computeren, og appsessionen er udløbet.

Eller

Du har logget af denne computer eksternt fra dialogboksen over aktivering.

• Genstart appen.
  • Ellers, vent 5-10 min. på at appen bliver klar.
221 Brugeren matcher ikke til denne computer.
222 Ser ud til at være en fejl på Adobe-serverne.
  • Genstart appen.
  • Ellers, installer appen igen.
223 Ser ud til at være en fejl på Adobe-serverne.
  • Genstart appen.
224
Tilladelserne til Hovednøglering eller Legitimationsstyring er ugyldige.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

225  Tilladelserne til Hovednøglering eller Legitimationsstyring er ugyldige.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

226 Tilladelserne til Hovednøglering eller Legitimationsstyring er ugyldige.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

227

Appen kan ikke gemme, læse, eller slette bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

229 Der opstod fejl i appen under forsøg på at hente data relateret til din konto
  • Log af og log på appen igen.
  • Ellers, Log af og på ved hjælp af klientappen til Creative Cloud.
  • Ellers, Log på med en anden konto.
Fejl Beskrivelse Sådan fejlfinder du
230  Appen kan ikke oprette forbindelse til Adobe-serverne.
  • Log af og log på appen igen.
  • Ellers, Log på med en anden konto.
  • Ellers, genstart computeren.
232 Appen kan ikke oprette forbindelse til Adobes kontoadministrationsservere.
233 Appen kan ikke oprette forbindelse til Adobe-servere.
  • Log af og log på appen igen.
  • Log på med en anden konto.
236 Appen kan ikke forstå svaret fra serveren.
237 Appdataene på computeren er beskadigede.
  • Log af og log på appen igen.
238 Appen kan ikke gemme, læse, eller slette bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

239 Appen kan ikke gemme, læse, eller slette bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

Fejl Beskrivelse Sådan fejlfinder du
240   Appen kan ikke gemme bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

241 Appen kan ikke slette bruger- eller licensdata fra Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

243 Der var problemer med at gemme data på din computer.
  • Genstart appen.
  • Ellers, genstart computeren.
244 Der var problemer med at gemme data på din computer.
  • Log af og log på appen igen.
  • Ellers, genstart appen.
  • Ellers, genstart computeren.
245  Adobe-certifikaterne på computeren er beskadigede.

Slet certifikater, der starter med Adobe Intermediate CA og Adobe Content:

246 Appen kan ikke gemme, læse, eller slette bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

247 Opstår, når det downloadede installationsprogram er ugyldigt.
  • Geninstaller appen
248 Appen kan ikke gemme, læse, eller slette bruger- eller licensdata til Hovednøglering eller Legitimationsstyring.

Hvis du bruger en macOS-computer:

Hvis du bruger en Windows-computer:

Fejl Beskrivelse Sådan fejlfinder du
251 Appen registrerede et problem med computersystemets ur.
  • Kontrollér, om computerens ur viser det korrekte klokkeslæt og er indstillet til den korrekte tidszone. Du kan læse mere om emnet i dette dokument.
  • Ellers, opret forbindelse til internettet, og start appen.

Identitetsfejl

Fejl Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

301

Du er blevet logget ud af appen, og logonskærmen vises.
  • Log på appen.
302

Der ser ud til at være et konfigurationsproblem på Adobe-serverne.

303 Der ser ud til at være et konfigurationsproblem på Adobe-serverne.
304

Der ser ud til at være et konfigurationsproblem på Adobe-serverne.

306

Opstår på grund af et serverkonfigurationsproblem.

307 Der ser ud til at være et konfigurationsproblem på Adobe-serverne.
308

Der blev modtaget en fejl fra Adobe-serverne.

• Log af og log på appen igen.
Fejl Beskrivelse

Sådan fejlfinder du

312 Opstår, når status for bekræftelse af e-mailadressen ikke opfylder den gældende politik.
  • Gå til adobe.com, log på, og gå derefter til Administrer konto.
  • Ellers, Log af og log på adobe.com igen.
313 Der er et problem med din brugerkonto.
  • Gå til adobe.com, log på, og gå derefter til Administrer konto.
314 Opstår, når it-administratoren har markeret din konto. Det kan skyldes, at det offentliggjorte indhold blev rapporteret upassende af læserne.
315

Der er et problem med abonnementet.

For eksempel en betalingsfejl.

• Gå til adobe.com, log på, og gå derefter til Administrer konto.
316 Tjenesten er ikke tilgængelig med abonnementerne knyttet til kontoen.
  • Gå til adobe.com, log på, og gå derefter til Administrer konto.
318 Din adgangskode er blevet ændret.
  • Log af og log på appen igen.
319 E-mailadressen i din konto kræver en opdatering.
  • Gå til adobe.com, log på, og gå derefter til Administrer konto.
Fejl Beskrivelse Sådan fejlfinder du
320 Din aldersbekræftelse afventer.
  • Gå til adobe.com, log på, og gå derefter til Administrer konto.
321           Der er en konfigurationsfejl på Adobe-serverne.
322 Appen kan ikke få kontakt til Adobe-serverne.