Hvis du ikke længere har installationsmediet til Acrobat 2017, kan du downloade nye installationsprogrammer fra denne side.

Du skal bruge dit Acrobat 2017-serienummer for at gennemføre installationen.

Bemærk:

Log på din Adobe ID-konto for at finde serienumrene på dine registrerede produkter. Eller læs afsnittet Find serienummeret.

Klik på det relevante downloadlink nedenfor for at downloade Acrobat-installationsprogrammet. Når filen er hentet, skal du dobbeltklikke på installationsprogrammet for at starte installationen.

Acrobat Pro 2017

I Windows I Mac OS
Download (701 MB, installationsprogram på flere sprog*) Download (746 MB, installationsprogram på flere sprog*)

Acrobat Standard 2017

I Windows I Mac OS
Download (701 MB, installationsprogram på flere sprog*) Ikke tilgængelig

* Flersproget installationsprogram; klik her for at se en liste over understøttede sprog

UE engelsk

IE engelsk

Fransk

Canadisk fransk

Tysk

Japansk

Spansk

Nordamerikansk spansk

Italiensk

Hollandsk

Svensk

Traditionelt kinesisk

Koreansk

Tjekkisk

Polsk

Russisk