Du kan downloade Adobe Acrobat Pro DC-skrivebordsprogrammet og finde ud af, hvordan Acrobat Pro DC kan være en hjælp til at føre dit arbejde op på et højere niveau – med en gratis prøveversion.

Hent og installer en gratis prøveversion af skrivebordsprogrammet Acrobat Pro DC

Prøveversionen indeholder alle skrivebordsfunktioner fra Acrobat Pro DC samt et begrænset antal Document Cloud-tjenester, herunder muligheden for at udfylde, underskrive og sende formularer på en tablet-enhed, gemme og dele filer online samt få adgang til nyligt åbnede filer på tværs af enheder. Du skal købe et abonnement for at kunne gøre brug af andre tjenester, herunder at modtage underskrifter fra andre, sende og spore dokumenter online og oprette og eksportere PDF-filer fra en browser eller en mobilenhed.

Download og installation

På Windows

1. Se Prøveversionens ofte stillede spørgsmål og systemkrav, som vises i bunden af siden. Sørg for, at computeren overholder systemkravene. Klik på Kom godt i gang.

2. Angiv dit Adobe ID. Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du indtaste din e-mailadresse. Vælg det abonnement, du ønsker at købe, når prøveperioden er forbi, og klik på Fortsæt.

Hvad er et Adobe ID?

Et Adobe ID gør din oplevelse med Adobes produkter og tjenester sikker og personlig. De ting, du køber, dit medlemskab og dine prøveversioner af Adobes produkter og tjenester er alt sammen knyttet til dit Adobe ID. Med dit Adobe ID kan du desuden registrere dine Adobe-produkter samt bestille produkter og spore bestillinger, kontakte Adobe support og deltage i Adobes fora og begivenheder.

Sign_up
  3. Indtast adgangskoden til dit for at logge på, og klik på Fortsæt.

Bemærk:

Hvis du er en ny bruger, åbnes faktureringssiden. Du vil blive bedt om at konfigurere adgangskoden senere.

Log på med din adgangskode

Faktureringssiden åbnes. Vælg en betalingsmetode, og angiv de relevante oplysninger. Klik på Start gratis prøveversion.

Start gratis prøveversion

Bemærk:

Der hentes en binær installationsfil. Det er ikke det komplette installationsprogram. Når du kører filen, hentes og installeres programmet.

4. Siden med ordrebekræftelsen åbnes. Klik på Kom godt i gang.

bekræftelse af ordre
  5. Vælg det relevante punkt på listen, og klik på Fortsæt.

6. Følg nedenstående anvisninger for din browser:

Internet Explorer

Nederst i vinduet bliver du spurgt, om du vil gemme eller køre filen. Klik på Kør, og spring til det næste trin.

Firefox

a. Der vises en dialogboks om download af filen. Klik på Gem fil.

b. Du kan se den exe-fil, der blev hentet, ved at klikke på ikonet Vis alle overførsler i øverste højre hjørne af vinduet.Filnavnet starter med "acrobatproDC". Dobbeltklik på exe-filen, og spring til det næste trin.

Bemærk:

Tryk på Ctrl + J for at åbne dialogboksen Firefox-bibliotek. Du finder den overførte exe-fil i mappen Overførsler. Filnavnet starter med "acrobatproDC".

Chrome

Du kan se den exe-fil, der blev hentet, i det nederste venstre hjørne af vinduet. Filnavnet starter med "acrobatproDC". Dobbeltklik på exe-filen, og spring til det næste trin.

Bemærk: Hvis du ikke kan finde filen, så se Hvor er min downloadede fil?

Hvor er min hentede fil?

Hvis du ikke kan finde den fil, som blev hentet, kan du åbne Windows Explorer og vælge mappen Overførsler til venstre i vinduet. Dobbeltklik på den hentede installationsfil.

Mappen Overførsler på Windows
  7. Dialogboksen Kontrol af brugerkonti vises. Klik på Ja.

UAC-meddelelsen på Windows

Installationsprogrammet begynder at hente og installere Acrobat.

8. Klik på Start Acrobat, når installationen er færdig.

Installationen er færdig

Du bliver muligvis bedt om at logge på. Log på med Adobe ID og -adgangskode.

Bemærk:

Klik på knappen Fortsæt med prøveversionen, hvis der vises en meddelelse om, at dit abonnement ikke kan valideres.

På Mac

1. Se Prøveversionens ofte stillede spørgsmål og systemkrav, som vises i bunden af siden. Sørg for, at computeren overholder systemkravene. Klik på Kom godt i gang.

2. Angiv dit Adobe ID.Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du indtaste din e-mailadresse. Vælg det abonnement, du ønsker at købe, når prøveperioden er forbi, og klik på Fortsæt.

Hvad er et Adobe ID?

Et Adobe ID gør din oplevelse med Adobes produkter og tjenester sikker og personlig. De ting, du køber, dit medlemskab og dine prøveversioner af Adobes produkter og tjenester er alt sammen knyttet til dit Adobe ID. Med dit Adobe ID kan du desuden registrere dine Adobe-produkter samt bestille produkter og spore bestillinger, kontakte Adobe support og deltage i Adobes fora og begivenheder.

Sign_up
  3. Indtast adgangskoden til dit for at logge på, og klik på Fortsæt.

Bemærk:

Hvis du er en ny bruger, åbnes faktureringssiden. Du vil blive bedt om at konfigurere adgangskoden senere.

Log på med din adgangskode

Faktureringssiden åbnes. Vælg en betalingsmetode, og angiv de relevante oplysninger. Klik på Start gratis prøveversion.

Start gratis prøveversion

Bemærk:

Der hentes en DMG-fil. Det er ikke det komplette installationsprogram. Når du kører filen, hentes og installeres programmet.

4. Følg nedenstående anvisninger for din browser:

Safari

Den hentede DMG-fil vises, hvis du klikker på ikonet Vis overførsler i det øverste højre hjørne af vinduet. Filnavnet starter med "acrobatproDC". Dobbeltklik på DMG-filen, og spring til det næste trin.

Bemærk: Hvis du ikke kan finde filen, så se Hvor er min downloadede fil?

Firefox

a. Der vises en dialogboks om download af filen. Klik på Gem fil.

b. Den hentede DMG-fil vises, hvis du klikker på ikonet Vis alle downloads i det øverste højre hjørne af vinduet. Filnavnet starter med "acrobatproDC". Dobbeltklik på DMG-filen, og spring til det næste trin.

Bemærk: Hvis du ikke kan finde filen, så se Hvor er min downloadede fil?

Chrome

Du kan se den hentede DMG-fil i det nederste venstre hjørne af vinduet. Filnavnet starter med "acrobatproDC". Dobbeltklik på DMG-filen, og spring til det næste trin.

Bemærk: Hvis du ikke kan finde filen, så se Hvor er min downloadede fil?

Hvor er min hentede fil?

Hvis du ikke kan finde den fil, som blev hentet, kan du åbne Finder og vælge mappen Overførsler til venstre i vinduet. Dobbeltklik på den hentede DMG-fil.

Mappen Overførsler i Mac OS
  5. Når DMG-filen er aktiveret, vises installationsskærmbilledet for Adobe Acrobat. Dobbeltklik på ikonet for installationsprogrammet for at starte installationen.

Dobbeltklik på installationsprogrammet

Der vises muligvis en advarselsmeddelelse i Mac OS, som vist nedenfor. Klik på Åbn.

En advarsel om åbning a downloadede filer

Bemærk:

Du kan blive bedt om at logge på Mac OS. Log på med dit Mac-brugernavn og adgangskoden.

Indtast adgangskode

Installationsprogrammet begynder at hente og installere Acrobat.

6. Klik på Start Acrobat, når installationen er færdig.

Installationen er færdig

Du bliver muligvis bedt om at logge på. Log på med Adobe ID og -adgangskode.

Bemærk:

Klik på knappen Fortsæt med prøveversionen, hvis der vises en meddelelse om, at dit abonnement ikke kan valideres.

Konverter din Acrobat Pro DC-prøveversion til et fuldt abonnement

Når prøveabonnementet udløber, bliver du automatisk faktureret for det abonnementet, du vælger.

Hvis du vil forny abonnementet manuelt, kan du finde fremgangsmåden til at gøre det i Hvordan kan jeg købe Acrobat eller forny mit abonnement?