Download og installation af Acrobat-abonnement

Adobe Acrobat

Klik på Download Acrobat herunder for at downloade Acrobat Pro eller Standard. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis testversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind).

Ofte stillede spørgsmål

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en testversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Jeg kan ikke finde den hentede installationsfil. Hvor er filen blevet af?

Du ikke kan finde den overførte fil, skal du gøre følgende:

• For Windows: Åben Windows Explorer og vælg mappen Overførsler til venstre i vinduet. Dobbeltklik på den hentede EXE-fil.
  • På Mac: Åbn Finder og vælg mappen Overførsler til venstre i vinduet. Dobbeltklik på den hentede DMG-fil.

Kan jeg installere Acrobat på en anden computer?

Du kan installere og aktivere Acrobat på op til to computere. Hvis du vil installere og aktivere det på en tredje computer, skal du først deaktivere det på en af de andre computere. Bare rolig, Acrobat-installationsprogrammet vil bede dig om at gøre det, så bare følg vejledningen på skærmen.