Download Adobe Acrobat

Få direkte links til download af Adobe Acrobat Pro eller Standard.

Download Adobe Acrobat Pro eller Adobe Acrobat Standard

Adobe Acrobat

Vælg Download Adobe Acrobat nedenfor for at downloade Adobe Acrobat Pro eller Adobe Acrobat Standard. Følg instruktionerne for at logge ind og installere den version af Adobe Acrobat, som du abonnerer på. Hvis du er på siden med den gratis prøveversion, skal du logge ind for at downloade din abonnementsversion.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg installere Adobe Acrobat på en anden computer?

Du kan installere og aktivere Acrobat på op til to computere. Hvis du vil installere og aktivere det på en tredje computer, skal du først deaktivere det på en af de andre computere. Installationsprogrammet til Acrobat vil bede dig om at gøre det. Følg instruktionerne på skærmen.

Kan jeg downloade Adobe Acrobat omkostningsfrit?

Du kan downloade og installere en omkostningsfri version af Adobe Acrobat Reader for at se, samarbejde om og anmærke PDF-filer. Køb et abonnement på Adobe Acrobat Pro eller Adobe Acrobat Standard for at få adgang til effektive værktøjer til at redigere og konvertere PDF-filer til filformater som Excel og Word.

Hvor er den downloadede installationsfil til Adobe Acrobat?

Hvis du ikke kan finde den downloadede fil, kan du gøre følgende:

• Windows: Åbn Stifinder, og vælg mappen Overførsler i navigationsvinduet. Kør den downloadede EXE-fil.
  • macOS: Åbn Finder, og vælg mappen Overførsler i navigationsvinduet. Kør den downloadede DMG-fil.

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, som du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et abonnement. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?