Installer Acrobat DC på en ny eller sekundær computer

Adobe Acrobat DC

Klik på Download Acrobat DC herunder for at downloade Acrobat Pro DC eller Standard DC. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis testversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind.

Ofte stillede spørgsmål

På hvor mange computere kan jeg installere og bruge Acrobat DC?

Din individuelle Acrobat DC-licens giver dig mulighed for at installere Acrobat på mere end én computer og aktivere (logge ind) på to computere. Du kan dog kun bruge Acrobat på én computer ad gangen.

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en testversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Jeg kan ikke finde den hentede installationsfil. Hvor er filen blevet af?

Du ikke kan finde den overførte fil, skal du gøre følgende:

• For Windows: Åben Windows Explorer og vælg mappen Overførsler til venstre i vinduet. Dobbeltklik på den hentede EXE-fil.
  • På Mac: Åbn Finder og vælg mappen Overførsler til venstre i vinduet. Dobbeltklik på den hentede DMG-fil.