Læs, hvordan du installerer, aktiverer og bruger Acrobat DC på en ny computer eller enhed, selvom din tidligere computer eller enhed ikke længere er tilgængelig.

Bemærk:

Hvis det er første gang, du konfigurerer Acrobat DC skal du se Download og installation af Acrobat DC-abonnement.

Installation og aktivering af Acrobat DC på en ny computer

Klik på en af mulighederne nedenfor, alt efter om den tidligere computer, hvor du brugte dit abonnement, er tilgængelig. Følg derefter instruktionerne.

Hvis den tidligere computer er tilgængelig

1. Log af Acrobat DC for at deaktivere fra din tidligere computer.

2. Log på din nye computer, og log på din nye Adobe ID-konto

3. På din nye computer skal du gå til https://cloud.acrobat.com/dk/acrobat og downloade Acrobat.

Du finder en detaljeret beskrivelse af, hvordan du downloader og installerer Acrobat DC her: Download og installation af Acrobat DC | Abonnement

Du kan nu bruge Acrobat DC på den nye computer eller enhed.

Log af den gamle computer, og log på den nye computer

Hvis den tidligere computer er ikke længere tilgængelig

Hvis du ikke kan logge af Acrobat DC, fordi computeren eller enheden ikke længere er tilgængelig, skal du deaktivere den pågældende computer eller enhed fra din kontoside som beskrevet i vejledningen nedenfor. Når computeren eller enheden er deaktiveret, er du logget af Acrobat DC. Du kan derefter logge på Acrobat DC på en anden computer eller enhed.

Deaktivering af den gamle computer og download af Acrobat til den nye computer

Hvis du vil deaktivere computeren eller enheden, der ikke længere er tilgængelig, skal du gøre følgende:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

2. Klik på Administrer plan i sektionen Planer og produkter.

Administration af abonnement
  3. Under Aktiverede enheder skal du klikke på x ud for den enhed, du vil deaktivere.

Aktiverede enheder

Ser skærmen anderledes ud? I lande, hvor betalingstjenesten foretages af Digtial River, Adobes e-commerce-partner, ser Administrer abonnement anderledes ud og har andre valgmuligheder. Hvis du efter at have klikket på Administrer abonnement ikke kan se et afsnit med aktiverede enheder, skal du bruge følgende metode til at logge af Acrobat DC.

1. Prøv at logge på den nye computer eller enhed. Der vises en fejlmeddelelse om, at aktiveringsgrænsen er overskredet.
    2. Vælg Log mig af alle andre computere og enheder.
  4. Klik på Deaktiver

Den tidligere computer bliver deaktiveret, og du kan nu bruge Acrobat DC på en anden computer.

5. Log på din nye computer, og log på din nye Adobe ID-konto

6. På din nye computer skal du gå til https://cloud.acrobat.com/dk/acrobat og downloade Acrobat.

Du finder en detaljeret beskrivelse af, hvordan du downloader og installerer Acrobat DC her: Download og installation af Acrobat DC | Abonnement

Du kan nu bruge Acrobat DC på den nye computer.