I visse situationer kan der under installation af en pakke, der er oprettet med Adobe Creative Cloud Packager, opstå fejl 42 i bootstrapper-processen, hvorefter installationen stopper.

Miljø

Windows

Årsag

Denne fejl opstår under udførelse af følgende handlinger:

1. Åbn Gruppepolitikeditor > Windows-indstillinger > Sikkerhedsindstillinger > Politikker for offentlige nøglerIndstillinger for validering af certifikatsti.
  2. Åbn fanen Netværkshentning, og vælg Definer disse politikindstillinger.
  3. Fjern markeringen i Opdater automatisk certifikater i Microsoft Root Certificate Program (anbefales).

Løsning

Vælg én af følgende fremgangsmåder:

• Du kan løse problemet ved at deaktivere gruppepolitikken.
  • Download certifikatet, og installer det i rodnøglecenter, der er tillid til.