Som administrator af Adobe Administrationskonsollen kan du tilføje og fjerne virksomhedens brugere. Du kan også give brugere og grupper adgangsrettigheder til de forskellige tjenester og produkter (f.eks. Document Cloud).

Når du fjerner rettigheder fra brugere, fjerner du også deres adgang til deres brugeroprettet indhold og de arbejdsforløb, de har påbegyndt. Brugeroprettet indhold og arbejdsforløb i Document Cloud kan f.eks. være:

  • Fillagring
  • Fildeling
  • Udfyldning og underskrivelse af formularer
  • Afsendelse til underskrift

Nogle brugere kan i visse tilfælde dog stadig have adgang til bestemte typer brugeroprettet indhold og arbejdsforløb, selv efter at deres rettigheder er blevet fjernet. Adobe ID-brugere kan f.eks. fortsat logge ind på Document Cloud-tjenesterne og se deres brugeroprettet indhold og arbejdsforløb – dog kun i skrivebeskyttet tilstand. Brugere af Enterprise ID eller Federated ID kan imidlertid ikke længere logge ind på Document Cloud-tjenesterne. Du kan læse mere under Administration af identiteter.

Det er også muligt at genoprette tilknytningen mellem brugerne og deres brugeroprettet indhold og arbejdsforløb. Hvis du f.eks. fjerner en bruger fra en gruppe med Document Cloud-rettigheder, ELLER hvis du fjerner en gruppe med Document Cloud-rettigheder fra en brugerprofil, kan du altid give brugeren denne rettighed igen. Dette giver brugeren adgang til det brugeroprettede indhold og arbejdsforløb igen.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online