Adobes politik for teknisk support til Creative Cloud-programmer i virtuelle miljøer.

Supportpolitik

Creative Cloud-programmer kan godt bruges(*) i virtuelle miljøer.

Men selvom du har installeret dine Creative Cloud-programmer i et virtuelt miljø, og de ser ud til at fungere, skal du stadig udføre en grundig test af deres funktionalitet og ydeevne. Adobe har udført begrænset testning af nogle Creative Cloud-produkter i virtualiserede eller serverbaserede miljøer. Vi har kun testet de mest grundlæggende funktioner. Adobe anbefaler, at du tester dine arbejdsforløb i en evalueringsversion af disse produkter, før du beslutter, om du vil bruge dem. Testning er den eneste måde helt at sikre, at denne slags løsning imødekommer dine behov. Se Vejledninger for bedste praksis for at lære mere om den bedste praksis for Creative Cloud-installation på virtuel desktop-infrastruktur.

Eksempler på virtuelle miljøer: Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform, Citrix Virtual Apps and Desktops, VMware, Microsoft App-V, Parallels og Virtual PC. Hvis der opstår problemer, vil Adobes kundeservice hjælpe, så godt de kan.

(*)Navngivet brugerlicensering kan distribueres i et virtualiseret miljø. Shared Device License (SDL) er ikke tilladt i et virtualiseret miljø på dette tidspunkt.

Adobe Acrobat DC understøtter virtuelle miljøer. Du kan læse mere i Implementering af Acrobat DC i et virtuelt miljø.

Licensovervejelser

Din brug af Adobe-løsninger, som er nævnt i dette dokument, er underlagt Adobes generelle vilkår for brug eller licensbetingelser vor virksomheder, der findes her, eller andre aftaler, der er indgået mellem dig og Adobe.

Implementering af licenser med navngivne brugere

Ved licensering baseret på licenser med navngivne brugere benyttes der ikke serienumre. Slutbrugeren aktiverer derimod softwaren ved blot at logge sig på. Licensering baseret på licenser med navngivne brugere fungerer på virtuelle computere (også kaldet virtuelle maskiner), fordi virtuelle computere fungerer grundlæggende på samme måde som fysiske computere.

Brugerne kan logge på med  for at aktivere softwaren. Du kan læse mere i Implementering af licenser med navngivne brugere.

Evaluering før køb

Slutbrugere kan oprette et gratis Adobe ID for at kunne logge på og aktivere en prøveversion af softwaren. Prøveversionens funktionalitet er ikke begrænset på nogen måde, men prøveperioden er tidsbegrænset fra det tidspunkt, brugeren logger på for første gang. Sørg for, at brugerne kun logger på og aktiverer produktet, når de er klar til at teste softwarens funktioner.

Adobe er ikke ansvarlig for, om et bestemt virtualiseringsprodukt opfylder et specifikt behov. Virtualiseringsproduktet skal møde Adobe-løsningssystemets krav. Udvis særlig opmærksomhed overfor begrænsninger af ressourcer eller præstationsevne, der kan påvirke din produktivitet eller effektivitet.

Tekniske problemer efter køb

Hvis der opstår tekniske problemer ved brug af softwaren i et virtuelt miljø, skal du først forsøge at genskabe situationen i en normal installation på et kompatibelt operativsystem. Hvis problemet ikke opstår der, skyldes det højst sandsynligt det virtuelle miljø. Søg hjælp hos forhandleren af virtualiseringsløsningen.

Hvis der opstår problemer med brug af softwaren i et virtuelt miljø, vil Adobes kundeservice forsøge at hjælpe, så godt de kan. Adobes kundeservice er muligvis ikke i stand til at løse alle problemer, afhængigt af hvilken type virtualiseringsteknologi der anvendes.

For at anmode om hjælp til dit problem skal du åbne en supportsag på supportportalen og angive følgende oplysninger:

Oplysninger om serverens operativsystem Serverens operativsystem og versionsnummeret på hvilket det virtualiserede miljø kører. Servicepakken (hvis den findes) der er blevet anvendt til serverens operativsystem.
Oplysninger om klientens operativsystem Versionen af Windows kunde-operativsystem på kundens computer. Servicepakken (hvis den findes) der er blevet anvendt til kundens operativsystem. Tjek for at sikre, at disse programmer møder systemets krav, som er oplistet på adobe.com for din Adobe-løsning.
Oplysninger om det virtuelle miljø Versionen af den virtualiseringssoftware, som du benytter i øjeblikket, sammen med eventuelle hot fixes og installerede servicepakker.
Problemformulering

Problemudsagn (for eksempel når jeg gør X med Y, sker Z).

Hvis problemet producerer en fejlmeddelelse, kan du inkludere meddelelsens nøjagtige ordlyd.

Brugerprofil Brugerprofilen der er logget på kundens computer (for eksempel Administrator eller Power User). Bemærk, om problemet opstår, når en administratorprofil er logget på kundens computer.
Trin til genskabelse af problemet Kan problemet genskabes på serveren? I så fald skal du beskrive, hvordan problemet kan genskabes.
Mål Målet, som du forsøger at opnå, og om du har været i stand til at opnå dette mål tidligere. Kommenter eventuelle ændringer i miljøet, der kan være relateret til problemet.