Føj skrifttyper til dit websted

Webskrifttyper fra Adobe Fonts kan bruges til websteder, e-mailkampagner i HTML-format, artikler i Googles AMP-format og mange andre typer projekter, hvor webskrifttyper understøttes.

Vælg de skrifttyper, du vil bruge

Start med at gennemse biblioteket over skrifttyper. Du kan vælge den sprogunderstøttelse, du har brug for, i rullemenuen SPROG OG SKRIVESYSTEMER.

Side til gennemsyn af Adobe Fonts

Tilføj tags eller filtre for at indskrænke listen over skrifttyper. Brug vores tags i naturligt sprog til at gennemse skrifttyper, der passer til stemningen i dit projekt, eller du kan filtrere efter klassifikation (såsom serif eller sans serif), egenskaber (x-højde, bredde eller tykkelse) eller sprog.

Gennemsyn af Adobe Fonts-tags

Opret et webprojekt

Når du finder en skrifttype, du kan lide, skal du klikke på knappen </> for at føje familien til et webprojekt.

Oprettelse af et webprojekt fra et skrifttypekort

Du kan også klikke på skrifttypenavnet for at åbne familiesiden og se alle de skrifttypetykkelser og -typografier, der er tilgængelige til brug. Klik derefter på </> Føj til Webprojekt øverst på siden for at føje familien til et webprojekt.

TIlføjelse af et nyt webskrifttypeprojekt fra fontfamiliesiden.

I vinduet Føj skrifttyper til et webprojekt navngiver du dit webprojekt og bestemmer, hvilke skrifttyper der skal inkluderes.

1. Klik på menuen og vælg "Opret et nyt projekt"
  2. Navngiv webprojektet
  3. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge de skrifttypetykkelser og -typografier, du vil inkludere.
  4. Opret projektet.

Du vil senere også være i stand til at foretage ændringer i projektindstillingerne fra siden Mine Adobe-skrifttyper.

billedet

Dernæst får du indlejringskoden for at indlæse skrifttyperne på dit websted. De forskellige muligheder er forklaret på siden med hjælp til at integrere kode, og standardindlejringskoden fungerer godt til de fleste projekter.

Kopiér indlejringskoden, og føj den til tagget <head> på dit websted.

billedet

Klik på Udført for at lukke webprojektvinduet og fortsætte med at browse.  Hvis du vil føje flere skrifttyper til dit projekt, skal du klikke på knappen </> på en anden skrifttypefamilie og derefter vælge dit projektnavn fra menuen (i stedet for "Opret et nyt projekt").

Tilpas dit webprojekt

Dit webprojekt og alle de skrifttyper, du har tilføjet til det, vil blive vist under Mine Adobe Fonts.

Klik på knappen Rediger Projekt for at ændre, hvilke skrifttypetykkelser og -typografier, der er inkluderet, fjerne en webfontfamilie helt fra projektet eller angive en indstilling for visning af skrifttyper. Du kan også ændre tegnsættet i webprojekteditoren, som angiver projektets sprogunderstøttelse.

wp-side

Østasiatiske skrifttyper skal vises med dynamisk udskiftning, mens andre skrifttyper har sprogbaserede udskiftningsmuligheder: Standard, Alle tegn eller et brugerdefineret sprogundersæt. Siden med hjælp til Sprogunderstøttelse og udskiftning har flere oplysninger om de forskellige muligheder.

Du kan inkludere eventuelle OpenType-funktioner i projektet ved at markere feltet "OpenType-funktioner". Hvis du markerer dette felt, vises også en liste over de funktioner, der er tilgængelige for den pågældende webskrifttypefamilie, såsom ligaturer, alternative tegn eller små versaler.

Skrifttypevisning giver dig mulighed for at angive, hvordan webskrifttyper indlæses i webbrowseren og anvendes på dit websted. Du kan får flere oplysninger om disse muligheder på vores side med hjælp til indstillinger for visning af skrifttyper.

Når du har konfigureret projektet, som du ønsker det, skal du klikke på "Gem ændringer" for at gemme projektet. Opdateringerne kan bruges på dit websted inden for et par minutter.

Anvend skrifttyperne i din CSS

Webprojektsiden viser CSS-skrifttypefamilienavnet, numerisk tykkelse og skrifttypetypografi for hver skrifttype i projektet. Brug disse skrifttype-familienavne i din CSS for at anvende skrifttyperne på teksten.

wp-side