Løs problemer med ukendte fejl i Illustrator

Har du problemer med, at Illustrator viser dialogboksen En ukendt fejl er registreret? Få mere at vide om de mulige årsager og midlertidige løsninger.

Dette problem opstår, når du forsøger at gemme en fil i Illustrator i .ai-format. Begynd at bruge de midlertidige løsninger i den rækkefølge, de er angivet nedenfor, for at løse problemet. Prøv at gemme filen, efter du har udført hver midlertidig løsning, og gå til den næste, hvis problemet fortsætter.

Gem filen som PDF

Gem først filen som PDF, og gem derefter filen i .ai-format.

Løs problemerne med tekst/skrifttype i filen

• Omform liveteksten i dokumentet med konturer, og prøv at gemme filen.
  • Skift skrifttype, eller ret de beskadigede skrifttyper i filen.

Du finder flere oplysninger i Omform teksten med konturer

Prøv at gemme dokumentet igen, og kontrollér, om problemet er løst.

Rediger filpræferencer

Tjek, om der er nogen eksisterende indstillinger for filoptimering, der afbryder fillagringen.

Prøv denne fremgangsmåde:

1. Åbn Indstillinger ved at trykke på Kommando+K eller Ctrl+K.
  2. Gå til Filhåndtering og udklipsholder.
  3. Fjern markeringen af Optimer tiden for filåbning og -lagring på langsomme netværk (beta)
  4. Fjern markeringen af Gem i baggrunden, og klik på OK.

Prøv at gemme dokumentet igen, og kontrollér, om problemet er løst.

Rediger PDF-indstillinger

Tjek, om der er et problem med enten PDF-standardforudindstillingerne eller de brugerdefinerede PDF-forudindstillinger i systemet.

Prøv denne fremgangsmåde:

Hvis du bruger PDF-standardforudindstillinger:
  1. Gå til mappen med brugerforudindstillinger:
    Windows:appdata\Adobe\Adobe PDF\Settings
    macOS: ~/Library/Application Support/Adobe/Adobe PDF/Settings
  2. Omdøb mappen Settings til Gamle Settings, og opret en mappe, som hedder Settings i den samme sti.
  3. Start Illustrator, og prøv at gemme dokumentet.
Hvis du bruger brugerdefinerede PDF-forudindstillinger:
  1. Gå til Rediger > Adobe PDF-forudindstillinger.
  2. Find brugerdefinerede forudindstillinger, der bruger PDF-kompatibilitet version 1.3.
  3. Afslut Illustrator.
  4. Gå til mappen med brugerforudindstillinger:
    Windows:appdata\Adobe\Adobe PDF\Settings
    macOS: ~/Library/Application Support/Adobe/Adobe PDF/Settings
  5. Fjern version 1.3-forudindstillinger fra mappen med forudindstillinger.
  6. Start Illustrator, og prøv at gemme dokumentet.

Prøv at gemme dokumentet igen, og kontrollér, om problemet er løst.

Del dine filer med os

Vi anbefaler, at du sender dine forudindstillinger og filer til os på ShareWithAI@adobe.com i zip-format og hjælper os med at undersøge problemet.

Deltag i samtalen

Hvis du har et spørgsmål eller en god idé, så kom og deltag i Adobe Illustrator Community. Vi vil meget gerne høre fra dig.