Løs Illustrator-problem, hvor knappen til at gemme fil er deaktiveret på macOS 12.3

Kan du ikke gemme filer i Illustrator på macOS 12.3, da knappen Gem er deaktiveret? Vi er klar til at hjælpe.

Problem

Når du opretter et dokument eller bruger et eksisterende dokument og prøver at gemme filen, er knappen Gem nedtonet i dialogboksen Gem som.

Knappen Gem er deaktiveret
Dialogboksen Gem fil som, når knappen Gem vises som deaktiveret

Adobe arbejder på dette problem med Apple, og det vil snart blive løst. I mellemtiden kan du prøve løsningen.

Løsning

1. Tilpas størrelsen på dialogboksen Gem som og tjek.
  2. Hvis problemet ikke er løst, skal du panorere rundt med dialogboksen og tjekke, om knappen Gem vises.

Deltag i samtalen

Hvis du har et spørgsmål eller en god idé, så kom og deltag i Adobe Illustrator Community. Vi vil meget gerne høre fra dig.