InDesign hænger, fryser eller bliver ved med at vise statuslinjen, når du åbner et eksisterende dokument eller opretter et nyt.

Løsninger

Løsning 1: Slet mappen SING Datastore.

1. Luk InDesign (gennemtving lukning, om nødvendigt).
  2. Flyt følgende mappe til skrivebordet:
    Mac OS: [Startdisk]/Bibliotek/Application Support/Adobe/SING/Mark II/Datastore
    Windows 7/Vista: C:\ProgramData\Adobe\SING\Mark II\Datastore
    Windows XP: C:\Dokumenter og indstillinger\Alle brugere\Application Data\Adobe\SING\Mark II\Datastore

3. Genstart InDesign.
  4. Forsøg at genskabe problemet.

Hvis problemet ikke er løst, skal du fortsætte til løsning 2.

Løsning 2: Fjern SING-komponenten.

Bemærk: Brugere, som ikke modtager .indd-filer fra brugere af kinesiske, japanske eller koreanske versioner af InDesign, kan sagtens undvære SING-komponenten.

1. Luk InDesign (gennemtving lukning, om nødvendigt).
  2. Flyt følgende mappe til skrivebordet:

Mac OS: [Startdisk]/Bibliotek/Applications Support/Adobe/SING/Mark II

Windows: C:\Programmer\Fælles filer\Adobe\SING\Mark II

3. Genstart InDesign.
  4. Forsøg at genskabe problemet.

Hvis problemet ikke afhjælpes med ovenstående løsninger, skal du læse Fejlfinding af systemfejl og -frysning (Mac OS 10.x) eller Fejlfinding af systemfejl og -frysning (Windows).

Yderligere oplysninger

I nogle tilfælde forårsages dette problem af beskadigede data med relation til SING-komponenten (Smart INdependent Glyphlets). Denne komponent håndterer brugen af de skrifttypefiler med enkeltglyffer, som anvendes til at repræsentere tilpassede glyffer, der er nødvendige for at udvide glyfsættene i standardskrifttyperne. Den anvendes primært i kinesiske, japanske og koreanske dokumenter (CJK).