Sidst opdateret: 7. juni 2018

Hvad er Adobe Stock?

Med Adobe Stock får virksomhedskunder en platform, hvor de kan licensere værker enten som en Standardlicens, en Forbedret licens eller en Udvidet licens.

Produkter og tjenester Licensmetrisk Anvendelse
Adobe Stock Kreditter On-demand tjenester

Definitioner

"Kredit(ter)" betyder den valuta, der bruges i Adobe Stock for virksomhedskunder til at licensere værker.

Påkrævede kreditter for aktuelt tilgængelige typer værker

Antallet af påkrævede kreditter til at licensere bestemte typer værker, der er tilgængelige fra og med den pågældende dato, kan være:

(A) vist på Adobe Stock-webstedet for virksomhedskunder;

(B) vist i bibliotekspanelet under licenseringsforløbet;

(C) angivet i salgsordren for typer af værker, der kan licenseres fra og med datoen for salgsordren; og/eller

(D) angivet i tabellen nedenfor:

Type værk
Pris i kreditter
Standardbillede 1 kredit
HD-video 8 kreditter
4K-video 20 kreditter
Redaktionelt billede (halv opløsning) 5 til 25 kreditter
Redaktionelt billede (fuld opløsning) 20 til 50 kreditter
Redaktionel video 25 kreditter
Premium-billede (halv opløsning)
5 til 25 kreditter
Premium-billede (fuld opløsning) 10 til 50 kreditter
Skabelonfil 1 til 4 kreditter
3D-aktiv
1 til 10 kreditter

Tilføjelse af nye typer værker

Adobe kan tilføje nye typer værker, der ikke er angivet i salgsordren, og antallet af påkrævede kreditter til at licensere et nyt type værk vises:

(A) på Adobe Stock-webstedet for virksomhedskunder; og/eller

(B) i bibliotekspanelet under licenseringsforløbet.

Kunden bør besøge Adobe Stock-webstedet regelmæssigt for aktuelle kreditoplysninger.  Ved at licensere nye typer værker, der ikke er angivet på en salgsordre, accepterer kunden det antal kreditter, som er nødvendige for at licensere et nyt værk, der en del af en ny kategori af værker.

Hvad er Adobe Stock for Print-On-Demand?

Adobe Stock for Print-On-Demand er et specifikt virksomhedstilbud, der gør det muligt for kunder at lave salgsmaterialer og merchandise til salg til slutbrugere og bruge Adobe Stock SDK og API.

Produkter og tjenester Licensmetrisk Anvendelse
Adobe Stock for Print-On-Demand Billeder On-demand tjenester; Adobe Stock SDK og API