Grundlæggende

Hvad er systemkravene for Photoshop Express?

Photoshop Express fås i iOS, Android og Windows Microsoft Store. Den ældste version af operativsystemer, som understøttes, er:

• For iOS: 10.0 og nyere
  • For Android: 4.1 og nyere
  • For Windows: Windows 8 og nyere

Hvilke filer understøttes?

De filtyper, der understøttes for billeder, er: JPEG, PNG og TIFF.

For raw-filer understøttes følgende filtyper:

• arw (SONY)
  • cr2 (CANON)
  • crw (CANON)
  • dng
  • erf (EPSON)
  • raf (FUJI)
  • 3fr og fff (HASSELBLAD)
  • dcr (KODAK)
  • mrw (KONICA)
  • mos (LEAF)
  • rwl (LEICA)
  • nef og nrw (NIKON)
  • orf (OLYMPUS)
  • rw2 (PANASONIC)
  • pef (PENTAX)
  • srw (SAMSUNG)

Kan jeg bruge Photoshop Express på Chromebooks?

Ja, Photoshop Express understøttes på Chromebooks.

Brug af Photoshop Express

Hvordan får jeg adgang til billeder på enheden?

Vælg Tillad adgang til fotos i dialogboksen med tilladelser, første gang du åbner appen. Hvis du ikke kan få adgang, første gang du åbner appen, skal du aktivere adgang via indstillingerne i iOS eller Android.

Access Device photos
Adgang til fotos fra din iOS-enhed
psx-new_gallery
Adgang til fotos fra din Android-enhed

Kan jeg importere billeder fra Lightroom?

Ja, du kan importere billeder fra Lightroom til Photoshop Express. Du gør det ved at følge disse trin:

1. Klik på Creative Cloud-ikonet under Flere importmuligheder, og log på din Creative Cloud-konto, hvis du ikke allerede er logget på.

2. Klik på ikonet for rullelisten i det øverste panel, og vælg Lightroom-billeder på listen.

3. Vælg det billede, som du vil importere til Photoshop Express.

LR Photos

Hvordan låser jeg alle Photoshop Express Premium-funktionerne op?

Du kan få adgang til Premium-funktioner gratis, hvis du opretter et Adobe ID, hvis du ikke allerede har et. Du kan også logge på ved at bruge din Google- eller Facebook-konto.

Hvordan gendanner jeg mine køb?

1. iOS-brugere skal klikke på App-indstillinger > Indstillinger.

2. Tryk på Gendan køb, og angiv den konto, som du foretog købene med.

Bemærk:

I Android sker gendannelse af køb automatisk.

Restore Purchases

Kan jeg redigere raw-billeder?

Ja, du kan godt redigere raw-billeder. Photoshop Express understøtter følgende RAW-formater:

• arw (SONY)
  • cr2 (CANON)
  • crw (CANON)
  • dng
  • erf (EPSON)
  • raf (FUJI)
  • 3fr og fff (HASSELBLAD)
  • dcr (KODAK)
  • mrw (KONICA)
  • mos (LEAF)
  • rwl (LEICA)
  • nef og nrw (NIKON)
  • orf (OLYMPUS)
  • rw2 (PANASONIC)
  • pef (PENTAX)
  • srw (SAMSUNG)

Hvor er mine Premium-udseender?

Den første gang, du installerer Photoshop Express, er de forskellige udseender tilgængelige i flere kategorier. De seneste kategorier såsom Sort og hvid, Portræt, Natur, Farvefremhævning og To-tonet indeholder nye og gamle udseender i hver kategori.

Se nedenstående tabel for at finde et specifikt udseendes kategori:

Sort og hvid

Portræt

Natur

Farvefremhævning

To-tonet

60'ertv

Vignetglød

Lys

Orange

Magenta

HøjkontrastS/H

Orton

Filmisk

Turkis

Grøn

Infrarød

Blå vignet

Klassisk

Blå

Mint

Kappenålshul

VintageII

Farverig

Grøn

Orange

SepaiII

Varm vintage

Tusmørke

Magenta

Lilla

SepiaIII

3D

TheBlues

Lilla

Rød

Hvidtåge

Nostalgisk

Kraft

Rød

Turkis

Antik

Blød

Sløret

Gul

Guld

Selen

Grunge

Falsk

RGB

Laksefarvet

Grønt filter

Glød

Liv

Daggry

Bryg

Rød farvetone

Brun farvetone

Grøn farvetone

Blå farvetone

Lilla farvetone

Hvordan sletter jeg fotos?

For iOS-brugere:

Hvis du vil slette fotos, skal du trykke på ikonet i øverste højre hjørne på skærmen og vælge Slet fotos. Vælg de fotos, der skal slettes, og klik på Slet.

delete

Hvordan henter jeg Adobe Revel-fotos?

Adobe Revel er blevet udfaset. Du kan se flere oplysninger i denne artikel.

Hvordan kan jeg bruge Reducer støj?

Reducer støj har ændret navn til Reducer luminansstøj. Du kan finde denne funktion ved at vælge Rettelser > Oplysninger > Reducer luminansstøj.

noise

Kan jeg kombinere to fotos eller ændre baggrunden?

Denne funktionalitet findes ikke i den nuværende version af Photoshop Express.

Kan jeg vælge, at redigerede fotos som standard skal gemmes på SD-kort?

Denne funktionalitet findes ikke i den nuværende version af Photoshop Express.