Efter Photoshop er brudt ned eller på anden måde afsluttet på usædvanlig vis, vises tegnebrætter forkert. Tegnebrætter kan opdateres forkert, selv hvis Photoshop ikke er brudt ned.

Løsning

Tegnebrætter er optimeret til RGB-tilstanden og avanceret GPU-tilstand.

Tegnebrætter kan opdateres ukorrekt af følgende årsager: Indstillingen for grafikprocessoren er sat til Grundlæggende eller er deaktiveret, grafikkortet understøttes ikke eller understøtter ikke den avancerede tegnefunktion, eller grafikdriveren er forældet. Hvis Photoshop er blevet afsluttet på usædvanlig vis, kan tegnefunktionen for grafikdriveren blive nulstillet til Grundlæggende.

Selvom det ikke er obligatorisk at genstarte Photoshop efter at have ændret tegningstilstanden eller en indstilling for grafikprocessoren, anbefaler vi kraftigt, at du gør det.