Når du vælger et Photoshop-script i Bridge eller Photoshop, som f.eks. Merge to HDR Pro eller Image Processor, vises der en fejl. F.eks.:

• "Merge to HDR.jsx kunne ikke findes."
  • "JavaScript-koden manglede."
  • "Angiv en destinationsmappe."

Løsninger

Løsning 1: Sørg for, at den harddisk, hvor Photoshop er installeret, ikke har samme navn som en mappe, der er afgørende for operativsystemets funktionalitet.

Giv harddisken et navn, som ikke skaber en konflikt. Sørg f.eks. for, at harddisken ikke har navnet "Programmer" eller "Brugere".

Løsning 2: Sørg for, at evt. forbundne netværksdrev ikke har samme navn som en mappe, der er afgørende for operativsystemets funktionalitet.

Giv netværksdrevet et navn, som ikke skaber en konflikt, hvis det er muligt. Sørg f.eks. for, at der ikke er drev med navnet "Programmer" eller "Brugere".  Hvis det ikke er muligt, skal du afbryde forbindelsen til netværksdrevet, mens du bruger Photoshop.

Løsning 3: Sørg for, at ingen af navnene på dine harddiske eller netværksdrev er duplikerede.

Hvis der er duplikerede navne på harddiske eller netværksdrev, skal du omdøbe nogle af dem, så der ikke længere er duplikerede navne. Sørg for, at alle navnene på dine diskenheder, såsom harddiske og netværksdrev, er unikke.

Løsning 4: Afbryd midlertidigt forbindelsen til evt. netværksdrev, mens du bruger Photoshop.