Berørt version Photoshop CC
Relevant konfiguration iMac-computere med Intel Iris Pro Graphics 6200-grafikkort

Problem

Skærmen på iMac-computere med Intel Iris Pro Graphics 6200-grafikkort flimrer, blinker eller går ud et øjeblik, når Photoshop CC anvendes.

Adobe samarbejder med deres partnere for at løse problemet.

Løsning

Indstil markørtilstanden til Præcis. Tryk på Caps Lock for at indstille den midlertidigt. Tryk på Caps Lock igen for at ændre markørtilstanden tilbage til Standard.

Du kan også følge disse trin for at indstille den foretrukne markørtilstand til Præcis:

• Vælg Indstillinger > Markører i Photoshop.
  • Du kan vælge at indstille Malemarkører og Andre markører til Præcis.

• Klik på OK for at lukke dialogboksen Indstillinger.